ABONNEMANG FÖRETAG

Ordningskonsulten abonnemang hos kund

Kommer ni att fortsätta hålla ordningen?

Om ni känner att ni inte kommer att kunna hålla jämna steg med ett system och nya vanor, kan ni starta ett Abonnemang.

ABONNEMANG

FÖRETAG

Ibland kan det kännas skönt att veta att någon kommer lite då och då för att hjälpa er att upprätthålla er nyfunna ordning.
Det kan vara en gång i månaden, en gång i kvartalet, eller precis hur ofta ni känner att det behövs.

Kostnaden blir givetvis lägre med fler frekventa möten.

Kontakta oss för mer information.

Vad säger våra kunder?

Jag träffade Linda Gemal på Malmömässan 2018. Sen dess har jag prenumererat på hennes tjänster. Jag är fotograf och driver företag. Har haft en sån röra på alla mitt digitala arkiv. Linda har hjälpt mig gå till grunden med problemen och gjort mitt dagliga abete så mycket lättare. Nu kan jag hitta bilder snabbt istället för att leta flera timmar. Jag märker dessutom bilderna rätt från början. Utöver arkivet så hjälper Linda mig med att ta mitt företag framåt. Hålla mig till mina mål. Lite som en coach . Så glad att jag tog tag i detta och bokade Linda.
Jenny Brandt Grönberg
Fotograf
Jag lyssnade på Ordningskonsulten Linda på biblioteket i Höllviken för ett tag sedan, och det tog ca en kvart från det-där-kan-jag-redan till insikten att jag hade mycket att vinna på att följa hennes råd. Nu är jag i full gång med att dels gallra bland alla foton på datorn, till att (mer synbart) tömma garderoben på allt jag inte använder, eller har använt sista året. Det säljs, skänks eller kastas. Och jag upptäcker att jag fått mer space, både på hårddisken, garderoben och i schemat. 👍🏼
Monica Lindhe
Maclindhe Art
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube