ABONNEMANG PRIVATPERSONER

Abonnemang med Ordningskonsulten

Kommer du att fortsätta hålla ordningen?

Om du känner att du inte kommer att kunna hålla jämna steg med ett system och nya vanor, kan det vara en bra idé att starta ett Abonnemang.

ABONNEMANG

PRIVAT

Ibland kan det kännas skönt att veta att någon kommer lite då och då för att hjälpa edigatt upprätthålla er nyfunna ordning.
Det kan vara en gång i månaden, en gång i kvartalet, eller precis hur ofta ni känner att det behövs.

Kostnaden blir givetvis lägre med fler frekventa möten.

Kontakta oss för mer information.

Våra tjänster för privatpersoner​

Vad säger våra kunder?

Jag träffade Linda Gemal på Malmömässan 2018. Sen dess har jag prenumererat på hennes tjänster. Jag är fotograf och driver företag. Har haft en sån röra på alla mitt digitala arkiv. Linda har hjälpt mig gå till grunden med problemen och gjort mitt dagliga abete så mycket lättare. Nu kan jag hitta bilder snabbt istället för att leta flera timmar. Jag märker dessutom bilderna rätt från början. Utöver arkivet så hjälper Linda mig med att ta mitt företag framåt. Hålla mig till mina mål. Lite som en coach . Så glad att jag tog tag i detta och bokade Linda.
Jenny Brandt Grönberg
Fotograf
Jag vet inte varför jag var så rädd för att ta in en specialist att hjälpa mig med mitt röriga hem och kontor... men det kan vara lite jobbigt att släppa in en främling och låta dem börja rota i ens saker. När vi väl satte igång, försvann all tveksamhet och jag blev helt "röjgalen" :). Nu är planen att Linda skall komma en gång i kvartalet för att hjälpa mig "stanna på banan". Rekommenderat!
Rolf Svensson
lund
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube