DISTANSHJÄLPEN FÖRETAG

Distanshjälpen - din digitala ordningscoach

Er digitala OrdningsCoach

Känner ni att ni kan klara av att tackla organisering och inredning på egen hand, tillsammans med en coach och med klara instruktioner? Då kan DistansHjälpen vara vara något för er.

DISTANS
-
HJÄLPEN

Distanshjälpen gör att vi även kan komma till dem som kanske är för långt ifrån vårt huvudkontor i Skåne och inte vill betala reseavgifter. De som bor i ett annat land (vi kan ta det på engelska). De som inte är bekväma med att någon annan rör deras saker, filer, mejl, men ändå behöver hjälp med det. Det finns många anledningar till att använda sig av detta arbetssätt!

Vi startar med att du sänder oss digitala bilder/video av områdena du behöver hjälp med, tillsammans med en beskrivning av dina utmaningar och hur du önskar att det skall vara/se ut. Vi sätter sen upp ett videomöte, där kan du visa oss ”live” hur allt ser ut och vi diskuterar vad som behöver göras. Beroende på storleken av projektet, har vi flera möten. Med en coach och klara instruktioner, kan du sen på egen hand rensa, organisera och inreda.

Behöver ni hjälp med det digitala eller tidsplanering, kan vi assistera med det också på distans. Processen är liknande, med att ni sänder screenshots och beskrivning av problemområdena, innan vi håller våra videomöte.

Hur lång tid det tar beror på antalet saker, yta, vad ni behöver hjälp med (tips, coachning, inköpslista etc.), hur många frågor ni har, osv. Generellt tar papper mer tid än saker. 

Paketpriser:

Distans ETT – 3 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 1 timmes live onlinesession. 2 800 kr

Distans TVÅ – 8 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 4 timmar live onlinesession. Kan delas upp i 1-timmes-sessioner. 7 300 kr

Distans TRE – 20 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 10 timmar live onlinesession. Kan delas upp på tvåtimmars-sessioner. 17 800 kr

Alla priser exkl. moms

Givetvis erbjuder vi samma tjänst för privatperson – läs mer här!

Våra företagstjänster

Vad säger våra kunder?

Jag träffade Linda Gemal på Malmömässan 2018. Sen dess har jag prenumererat på hennes tjänster. Jag är fotograf och driver företag. Har haft en sån röra på alla mitt digitala arkiv. Linda har hjälpt mig gå till grunden med problemen och gjort mitt dagliga abete så mycket lättare. Nu kan jag hitta bilder snabbt istället för att leta flera timmar. Jag märker dessutom bilderna rätt från början. Utöver arkivet så hjälper Linda mig med att ta mitt företag framåt. Hålla mig till mina mål. Lite som en coach . Så glad att jag tog tag i detta och bokade Linda.
Jenny Brandt Grönberg
Fotograf
Vem trodde att jag skulle kunna få en sån här hjälp på distans!? Jag har inte hittat många ordningskonsulter och definitivt inte i närheten av där jag bor och arbetar, så detta är perfekt. Allt jag behöver är en datorn, lite öppet sinne och viljan att faktiskt göra själva jobbet själv. Och det var egentligen inte där skon klämde från början heller, det var mer att jag inte visste var jag skulle börja. Eller hur jag skulle kunna sätta upp ett bra system som fungerade för mig. Och som såg snyggt ut också! 🙂 Tack för all hjälpen, vi hörs om ett par veckor igen!
Sanne Petterson
Luleå
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube