DISTANSHJÄLPEN PRIVATPERSON

Din digitala OrdningsCoach

Känner du att du kan klara av att tackla organisering och inredning på egen hand, tillsammans med en coach och med klara instruktioner? Då kan DistansHjälpen vara vara något för dig.

DISTANS
-
HJÄLPEN

Distanshjälpen gör att vi även kan komma till dem som kanske är för långt ifrån vårt huvudkontor i Skåne och inte vill betala reseavgifter. De som bor i ett annat land (vi kan ta det på engelska). De som inte är bekväma med att någon annan rör deras saker, filer, mejl, men ändå behöver hjälp med det. Det finns många anledningar till att använda sig av detta arbetssätt!

Vi startar med att du sänder oss digitala bilder/video av områdena du behöver hjälp med, tillsammans med en beskrivning av dina utmaningar och hur du önskar att det skall vara/se ut. Vi sätter sen upp ett videomöte, där kan du visa oss ”live” hur allt ser ut och vi diskuterar vad som behöver göras. Beroende på storleken av projektet, har vi flera möten. Med en coach och klara instruktioner, kan du sen på egen hand rensa, organisera och inreda.

Behöver ni hjälp med det digitala eller tidsplanering, kan vi assistera med det också på distans. Processen är liknande, med att ni sänder screenshots och beskrivning av problemområdena, innan vi håller våra videomöte.

Hur lång tid det tar beror på antalet saker, yta, vad ni behöver hjälp med (tips, coachning, inköpslista etc.), hur många frågor ni har, osv. Generellt tar papper mer tid än saker. 

Paketpriser:

Distans ETT – 3 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 1 timmes live onlinesession. 1 950 kr

Distans TVÅ – 8 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 4 timmar live onlinesession. Kan delas upp i 1-timmes-sessioner. 4 900 kr

Distans TRE – 20 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 10 timmar live onlinesession. Kan delas upp på tvåtimmars-sessioner. 11 900 kr

*RUT-avdrag gäller inte då det är på distans. Dock kan RIT-avdrag gälla (RUT för IT-tjänster).       Läs mer här.

Givetvis erbjuder vi samma tjänst för företag – läs mer här!

Våra tjänster för privatpersoner

Vad säger våra kunder?

Vem trodde att jag skulle kunna få en sån här hjälp på distans!? Jag har inte hittat många ordningskonsulter och definitivt inte i närheten av där jag bor och arbetar, så detta är perfekt. Allt jag behöver är en datorn, lite öppet sinne och viljan att faktiskt göra själva jobbet själv. Och det var egentligen inte där skon klämde från början heller, det var mer att jag inte visste var jag skulle börja. Eller hur jag skulle kunna sätta upp ett bra system som fungerade för mig. Och som såg snyggt ut också! 🙂 Tack för all hjälpen, vi hörs om ett par veckor igen!
Sanne Petterson
Luleå
Jag lyssnade på Ordningskonsulten Linda på biblioteket i Höllviken för ett tag sedan, och det tog ca en kvart från det-där-kan-jag-redan till insikten att jag hade mycket att vinna på att följa hennes råd. Nu är jag i full gång med att dels gallra bland alla foton på datorn, till att (mer synbart) tömma garderoben på allt jag inte använder, eller har använt sista året. Det säljs, skänks eller kastas. Och jag upptäcker att jag fått mer space, både på hårddisken, garderoben och i schemat. 👍🏼
Monica Lindhe
Maclindhe Art
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube

 ÄNTLIGEN ÄR VI IGÅNG!

VÄLKOMMEN TILL ORGANISERINGSAKADEMIN!

Ordningskonsulten har äntligen startat upp ett nytt ben,  där vi kan hjälpa fler människor, överallt – med kurser för att hjälpa dig att skapa mer ordning och reda

I ditt hem och i ditt liv.

Känner du att det skulle vara något för dig – för att ge dig mer tid i vardagen? Mindre stress?

Jamen, vem behöver väl inte det!?

Nyfiken? Klart du är!