EN ORGANISERAD FLYTT – FÖRETAG

Företagsflytt med Ordningskonsulten_M

Planera & organisera företagsflytten

En välplanerad flytt skall sätta så lite belastning som möjligt på företaget och medarbetarna.

FLYTT

FÖRETAG

Våra företagstjänster

Vad säger våra kunder?

Hej! Ville bara tacka dig än en gång för hjälp med vår flytt. Att ha någon som kan peka ut vad som är onödigt eller nödvändigt att flytta med, som organiserar lådor och möbler på ett sätt som gör att alla vet vad som skall var och sen kan planera både inredning och organisering av nya stället - ovärderligt!
Calle Svensson
VD, Marknadsföringsfirma, lund
Tack för en kanonkurs! Som egenföretagare sitter man ofta i sin egen lilla kub och försöker göra allting själv. Jag hade länge stressat över hur dålig koll jag hade på mina mejl, mina digitala dokument, mina papper, fakturor, kommunikation.... ja alltihop. Efter din kurs förstår jag inte hur jag kunde leva med det egentligen. Att ha ordning på sin tid och sina saker, både digitalt och "grejer", gör verkligen en enorm skillnad. Det har bara gått en månad, men jag kan redan se resultaten i fler och framförallt nöjdare kunder. Och min stressnivå är så, så mycket lägre. Tack igen, låt mig veta om du kommer att ha en uppföljarkurs!
Petra Kallum
pr-konsult
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube