FÖRELÄSNINGAR & KURSER

Ordningskonsulten frukostföreläsning sept 2019

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat liv

Lär er varför blir vi o-organiserade och vad vi kan göra åt det.

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av detta kommer ifrån ett o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att lära sig hur man skapar ordning och struktur ger mer kontroll, mindre stress och mer tid över till annat . Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!

FÖRELÄSNINGAR
&
KURSER

Linda Gemal håller föreläsningar om varför vi blir o-organiserade och vad vi kan göra åt det. Det kan till exempel vara en inspirationsföreläsning till företagets kick-off eller frukostmöte. ett program på biblioteket fullspäckat med tips och tricks för hemmamiljön, eller en digitalfokuserad timme med frågestund hos fackföreningen.

Vi håller kurser och workshops som riktar sig mer den digitala världen och tidsplanering. Hur du använder och strukturerar mejl, mappar, kalendrar och att-göra-listor, effektiva möten, osv.

Vi erbjuder även en Ordning- och Strukturkurs för Egenföretagare, där vi träffas flera gånger i mindre grupper. Ni kommer att lära er hur ni kan strukturera och organisera era mejl och mappar, hur ni bäst använder er av kalendrar och att-göra-listor och mycket mer. 

Våra kurser & föreläsningar

Vad säger våra kunder?

Jag lyssnade på Ordningskonsulten Linda på biblioteket i Höllviken för ett tag sedan, och det tog ca en kvart från det-där-kan-jag-redan till insikten att jag hade mycket att vinna på att följa hennes råd. Nu är jag i full gång med att dels gallra bland alla foton på datorn, till att (mer synbart) tömma garderoben på allt jag inte använder, eller har använt sista året. Det säljs, skänks eller kastas. Och jag upptäcker att jag fått mer space, både på hårddisken, garderoben och i schemat. 👍🏼
Monica Lindhe
Maclindhe Art
Tack för en kanonkurs! Som egenföretagare sitter man ofta i sin egen lilla kub och försöker göra allting själv. Jag hade länge stressat över hur dålig koll jag hade på mina mejl, mina digitala dokument, mina papper, fakturor, kommunikation.... ja alltihop. Efter din kurs förstår jag inte hur jag kunde leva med det egentligen. Att ha ordning på sin tid och sina saker, både digitalt och "grejer", gör verkligen en enorm skillnad. Det har bara gått en månad, men jag kan redan se resultaten i fler och framförallt nöjdare kunder. Och min stressnivå är så, så mycket lägre. Tack igen, låt mig veta om du kommer att ha en uppföljarkurs!
Petra Kallum
PR-konsult
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube