FÖRELÄSNINGAR PRIVATA GRUPPER

Ordningskonsulten på Stora Scenen

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat liv

Lär er varför blir vi o-organiserade och vad vi kan göra åt det.

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av detta kommer ifrån ett o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att lära sig hur man skapar ordning och struktur ger mer kontroll, mindre stress och mer tid över till annat . Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!

FÖRELÄSNINGAR

PRIVATPERSONER

Linda Gemal ger inspirerande föreläsningar till grupper av olika storlekar om varför vi blir o-organiserade och vad vi kan göra åt det. Användbart och upplyftande evenemang för alla typer av grupper och klubbar, till exempel Rotary, sportsföringeningar, föräldragrupper, tjejkvällar, bokklubbar, bibliotek.

Du bestämmer innehållet; det kan t.ex. handla om:

+ Organisering från vind till källare och all kaos däremellan

+ Hur du kan strukturera ditt digitala liv

+ Effektivitet och tidsplanering

+ Barnkaos: hjälp till föräldrar att hålla näsan över vattnet

Om er grupp vill få en ännu mer motiverande upplevelse kan vi även ha specifik rådgivning med deltagare efter en allmän session i ert valda ämne. Till exempel kan deltagarna i förhand sända in bilder på ett problemområde i sitt hem som vi diskuterar och ger organiseringstips utifrån.

Kontakta oss för mer information

 

Som alltid skräddarsys alla tjänster till de specifika behoven hos våra kunder

ANDRA TJÄNSTER FÖR PRIVATPERSONER

Våra kurser & föreläsningar

Vad säger våra kunder?

Jag träffade Linda Gemal på Malmömässan 2018. Sen dess har jag prenumererat på hennes tjänster. Jag är fotograf och driver företag. Har haft en sån röra på alla mitt digitala arkiv. Linda har hjälpt mig gå till grunden med problemen och gjort mitt dagliga abete så mycket lättare. Nu kan jag hitta bilder snabbt istället för att leta flera timmar. Jag märker dessutom bilderna rätt från början. Utöver arkivet så hjälper Linda mig med att ta mitt företag framåt. Hålla mig till mina mål. Lite som en coach . Så glad att jag tog tag i detta och bokade Linda.
Jenny Brandt Grönberg
Fotograf
Jag lyssnade på Ordningskonsulten Linda på biblioteket i Höllviken för ett tag sedan, och det tog ca en kvart från det-där-kan-jag-redan till insikten att jag hade mycket att vinna på att följa hennes råd. Nu är jag i full gång med att dels gallra bland alla foton på datorn, till att (mer synbart) tömma garderoben på allt jag inte använder, eller har använt sista året. Det säljs, skänks eller kastas. Och jag upptäcker att jag fått mer space, både på hårddisken, garderoben och i schemat. 👍🏼
Monica Lindhe
Maclindhe Art
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube