ORGANISERAD PÅ ARBETET

ORGANISERAD PÅ ARBETET

Ordningskonsulten - organiserat kontor

 

 

 

 

Professionell Organisering – har du råd att låta bli?

För företag är det viktigt med en organiserad omgivning. Du förlorar tid på att inte hitta saker och information, och tid är pengar. För att inte tala om kunderna du potentiellt tappar på grund av att du inte återkommer i tid, kostnaderna av förseningsavgifter på grund av borttappade fakturor, förlorade arbetstimmar p.g.a stressrelaterade problem, etc. Jag hjälper er att fysiskt organisera kontoret eller lokalen, pappershögar, datorfiler och mappar.

Jag ger också inspirerande föreläsningar till grupper av olika storlekar. Du bestämmer innehållet; det kan t.ex.  handla om effektivitet och tidsplanering, hur man håller sin arbetsplats organiserad, eller hur man hanterar email så det inte tar över hela din dag.

Du har säkert hört uttrycket: “en plats för allt och allt på sin plats”

Organisering är personlig och individuell. Inga två personer har samma organiseringsbehov eller stil. Jag närmar mig varje ny kund med nya ögon och skapar ett system som passar hur ni arbetar idag. Effektiv och känslig för er situation, inser jag att det inte finns någon ”one size fits all” -lösning. Det handlar om att återerövra era utrymmen  och hitta en lösning som passar ert företag och ert arbetsliv just nu.

Och om ni känner att det är svårt hålla jämna steg med ett system eller lära sig nya vanor, kan vi gå på ett underhållsprogram.  Läs mer om det här.

Här är några av de många fördelarna med att organisera:

+ Du kommer att spara tid, eftersom du vet var allt är.

+ Du kommer att spara pengar, eftersom du inte längre behöver köpa dubbelt av de saker du inte kan hitta och dina fakturor försvinner inte i mystiskt pappersätande högar eller vilt spridda mappar på datorn.

+ Jag vågar påstå att du kan till och med tjäna pengar på att hålla din omgivning organiserad, eftersom du kommer att följa upp med potentiella kunder och inte tappa bort framtida affärer.

+ Du kommer att känna sig säkrare, gladare och mindre stressad, efter att ha skapat en miljö som är organiserad, strukturerad och lätt och trivsam att arbeta i.

Som alltid, alla tjänster skräddarsys till de specifika behoven hos mina klienter.


Kontakt
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube