OM ORDNINGSKONSULTEN – LINDA GEMAL

OM ORDNINGSKONSULTEN – LINDA GEMAL

Linda Gemal Ordningsexpert & Inredare

En OrdningsExpert, Inredare och Stylist som effektivt använder båda hjärnhalvorna (kreativ och organiserad).

Jag driver ett av de få Ordningskonsultsföretagen (Professional Organizers) i Sverige. Ordningskonsulten hjälper människor att återställa ordning till deras hem och arbetsplats – för att de skall kunna leva ett liv med mindre röra, mindre stress och genom det få ett bättre liv.

Detta görs i form av att FYSISKT RENSA, STRUKTURERA och ORGANISERA alla utrymmen, DIGITAL organisering av mappar, email etc., samt inspirerande FÖRELÄSNINGAR om varför vi blir oorganiserade och vad vi kan göra åt det.

Efter 20 år i USA, varav tio där jag arbetat med design och organisering i egen regi, har jag nu varit tillbaks med min familj i Sverige sen 2014. Jag insåg efter ett par år att jag inte kunde hålla mig borta från branchen, det är ju vem jag är!

Åren i Kalifornien och Oregon har skapat en person som är öppen och framåt. Jag älskar att hjälpa människor att hitta sina färger, sin organiseringsstil och sina förvaringslösningar som får dem att njuta mer av livet!

Lyssna gärna på min vlogg där jag berättar lite om mig själv.

Just nu välkomnar jag samarbetspartners såsom mäklare, flyttfirmor, städfirmor, hantverkare mm att kontakta mig för eventuella samarbeten. Jag vill kunna ge mina kunder en lista av pålitliga firmor och hantverkare att kontakta när de är i behov av extra hjälp. 


Kontakt
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube