ORGANISERAD HEMMA

ORGANISERAD HEMMA

organiserat kök.

 

 

 

Du har säkert hört uttrycket: “En Plats för Allt och Allt på sin Plats”.

Har du problemområden som skulle kunna användas bättre?
Vill du ha mer utrymme att arbeta på bänkskivan i köket, sluta betala förseningsavgifter på räkningar som blivit felplacerade, få utrymme att faktiskt parkera bilen i garaget, hitta gömda skatter – som de där sommarskorna ….???

Återerövra dina utrymmen från röra och kaos.

Tillsammans kan vi skapa garderobssystem och speciella utrymmen för arbete, hobbies, musik, studier. Vi kan göra om och organisera vardagsrum, hemmakontor och kök. Låt oss fixa tvättstuga, sovrum och badrum. Och vad sägs om att återerövra din plats i garaget, vinden eller källaren?

Organisering är personlig och individuell. Inga två personer har samma organiseringsbehov eller stil. Jag närmar mig varje kund med nya ögon och skapar ett system som passar ditt liv idag. Effektiv och känslig för din situation, inser jag att det inte finns någon ”one size fits all” -lösning. Det handlar om att återerövra dina utrymmen  och hitta en lösning som passar dig och ditt liv just nu.

Och om ditt liv är för upptagen för att hålla jämna steg med ett system eller lära sig nya vanor, kan vi gå på ett Underhållsprogram.  Läs mer om det här.

Här är några av de många Fördelarna med att Organisera:

+ Du kommer att spara tid. Eftersom allt har ett hem, hittar du allt omedelbart.

+ Du kommer att spara pengar. Du kommer inte längre behöva köpa dubbletter av de saker du inte kan hitta och dina räkningar försvinner inte i mystiskt pappersätande högar.

+ Du kommer att känna sig säkrare, gladare och mindre stressad, efter att ha skapat en miljö som verkligen speglar vem du är, med mindre ”att göra”.

Som alltid skräddarsys alla tjänster till de specifika behoven hos mina klienter.


Kontakt
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube