FÖRETAG

Linda Gemal med kund

Professionell Organisering – har ni råd att låta bli?

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av detta kommer ifrån ett o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att lära sig hur man skapar ordning och struktur ger mer kontroll, mindre stress och mer tid över till annat . Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!

ORDNING
&
STRUKTUR

För företag är det viktigt med en organiserad omgivning. Ni förlorar tid på att inte hitta saker och information, och tid är pengar. För att inte tala om kunder ni potentiellt tappar på grund av att ni inte återkommer i tid, kostnader av förseningsavgifter på grund av borttappade fakturor och förlorade arbetstimmar p.g.a stressrelaterade problem.

Att använda sig av professionell organisering betyder att ni kommer att återerövra era arbetsutrymmen, både de digitala och de fysiska – från oordning och kaos. Har ni råd att låta bli? Vi kan hjälpa er att spara tid, att spara pengar och att känna er mindre stressade och mer fokuserade.

+ Vi hjälper er med att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska utrymmen, som förvaringsutrymmen, skrivbord, konferenslokaler, fikarum, mm.

+ Vi arbetar även med att strukturera er digitala värld – hur ni använder och strukturerar mejl, mappar, tisdplanering, effektiva möten, osv.

+ Läs mer om våra föreläsningar och kurser för arbetsgrupper av olika storlekar om varför vi blir o-organiserade och vad vi kan göra åt det.

+ Känner ni att det är svårt hålla jämna steg med ett system eller lära sig nya vanor, finns även Abonnemang.  

Våra företagstjänster

Vad säger våra kunder?

Jag träffade Linda Gemal på Malmömässan 2018. Sen dess har jag prenumererat på hennes tjänster. Jag är fotograf och driver företag. Har haft en sån röra på alla mitt digitala arkiv. Linda har hjälpt mig gå till grunden med problemen och gjort mitt dagliga abete så mycket lättare. Nu kan jag hitta bilder snabbt istället för att leta flera timmar. Jag märker dessutom bilderna rätt från början. Utöver arkivet så hjälper Linda mig med att ta mitt företag framåt. Hålla mig till mina mål. Lite som en coach . Så glad att jag tog tag i detta och bokade Linda.
Jenny Brandt Grönberg
Fotograf
Tack för en bra och nyttig föreläsning i fredags! Även om man känner och man tycker att man har bra ordning och reda så finns det alltid förbättringspotential :o) ganska mycket förstår man när man lyssnat på dig. Fick en massa bra tips och trix för att få ett mer harmoniskt arbetsliv men även privat. Tack!
Marina
helsingborg
Tack för en jätteinspirerande och peppande föreläsning i morse här i Helsingborg! Skall sätta i gång o rensa både hemma o på jobb, behövs verkligen! 
Susanne
HELSINGBORG
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube