HOMESTYLING

Balkong före_efter - Ordningskonsulten_Linda Gemal

Du har 5 sekunder att fånga en potentiell köpare

Se till att ditt hem sticker ut från mängden!
Sälj snabbare och för mer pengar.

HOME

STYLING

EN INVESTERING SOM LÖNAR SIG

Idag är det ganska självklart att ta hjälp av en mäklare när det är dags att sälja sin bostad. Lika självklart borde det vara att ta hjälp av en stylist med homestyling eftersom det i allra högsta grad påverkar både säljprocess och slutpris. 

Homestyling, eller homestaging, innebär att man gör i ordning sitt hem inför en försäljning. Det handlar om att lyfta fram de bästa egenskaperna i bostaden för att attrahera så många intressenter som möjligt. Bra homestyling fångar intresset och väcker fantasin. Bilderna till marknadsföringen blir bättre, vilket ökar köplusten betydligt, ger fler spekulanter, bidrar till ett snabbare köpbeslut och genererar ett högre slutpris.

Vi utgår från hemmets möjligheter och unika kvaliteter. Genom att rensa bort, flytta om eller lägga till textilier, växter, och kanske lite ny fräsch färg på väggarna, skapar vi tillsammans en välkomnande, neutral och trivsam miljö som attraherar många.

Ordningskonsulten lagerför inte en arsenal med möbler och inredningsdetaljer, utan vi arbetar utifrån vad som redan finns i hemmet. Rätt gjort, är detta oftast fullt tillräckligt. Kuddar, plädar, växter och andra färgklickar kan vi givetvis assistera med! Finns det behov av att hyra möbler och annan inredning, har vi flera samarbetspartners som kan hjälpa er med det. 

 

STYLISTUPPDRAG FÖR INSPIRATION OCH MARKNADSFÖRING

Jag arbetar även med stylistuppdrag till olika företag, inrednings- och lifestyle magasin. Där bygger jag upp inspirerande miljöer för läsare och kund. Vid videoinspelning och fotografering för marknadsföringsmaterial, ser jag till att både interiör, exteriör och statister passar in i sammanhanget.

Våra inredningstjänster

Vad säger våra kunder?

Linda kommer in med ordning och reda för att skapa och ta fram det bästa ur vart hem. Varför inte bjuda hem henne om du har svårt att få till ordning eller inte vet hur du ska möblera. Ordningskonsulten Rekommenderas varmt 👍
Johan Eriksson
mäklare - Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
To get a house sold it has be the best looking house on the market at the best price. As a listing agent in I’ve come to depend on Linda Gemal’s skill and guidance to help me sell homes. She has suggests paint changes, then helps arrange furniture and furnishings to make the home look its best. We sold two properties in under 7 days with Linda’s help this year when the average time to sell is 6 months
Malcolm Ash
Real Estate Broker Prudential Northwest Properties
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube