ÅRETS NYFÖRETAGARE 2018!

Ordningskonsulten blev Årets nyföretagare

Så otroligt glad, överraskad och tacksam när jag förra veckan blev utnämnd till Årets Nyföretagare 2018 av Nyföretagarcentrum Öresund! Så här står det på diplomet som nu pryder min kontorsvägg:

”Med passionen att hjälpa människor till ett bättre och mindre stressigt liv, skapar Årets Nyföretagare i Vellinge kommun ordning hos privatpersoner och på deras arbetsplatser. Ordningskonsulten erbjuder en relativt ny tjänst på den svenska marknaden och Linda har på imponerande kort tid etablerat sig på löpsedlar och talarlistor med sitt företag, samt byggt upp lönsamma samarbeten.”

Från en trevlig Näringslivsdag för Vellinge kommun, där jag höll en föreläsning om ordning och reda, till Stjärnkvällen där alla helt plötsligt var uppklädda och snofsiga. Mellan god mat och underhållning, blev där utdelat fyra utmärkelser från Vellinge kommun och dess olika företagsgrupper. Jag satt och funderade på hur lång tid det kan ta innan man kanske kan kvalicifera sig för ett sånt pris, när de började läsa upp anledningen till att denna mottagaren blivit utvald till Årets Nyföretagare. Men vänta…. det låter ju som de pratar om mig…. Va!? Ingen som hade förvarnat mig om detta, så det var verkligen en total överraskning och jag hade inte så mycket vettigt som kom ur munnen på mig. Men vackra blommor fick jag, ett fint diplom att sätta på väggen och en massa gratulationer!

Ja, jag är glad och nöjd idag Smiley Face. Men nu fortsätter jobbet, måste ju visa att jag faktiskt förtjänade det!

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube