Kategori: Blogg

EFTERLYSNING TILL TV-PROGRAM!

EFTERLYSNING TILL TV-PROGRAM!

Vi söker familjer och individer som behöver få ordning och reda i hemmet och vill delta i ett nytt TV-program!

Linda Gemal med Ordningskonsulten Sverige AB och de fantastiska filmproducenterna på Filmbruket AB, planerar att utmana och hjälpa individer och familjer med att röja, rensa och organisera sina hem. VILL DU VARA MED?

GARDEROBEN – SOMMAR OCH VINTERKLÄDER

GARDEROBEN – SOMMAR OCH VINTERKLÄDER

Vi här nere i södra Sverige har ju inte riktigt fått sett av hösten på riktigt än, men den är ju onekligen på väg. Det börjar bli dags att plocka undan sommarkläderna och ta fram de varma, mysiga tröjorna. Men vad GÖR man med säsongskläderna när de inte används?

MÅLA OCH FÖRVANDLA!

MÅLA OCH FÖRVANDLA!

Det billigaste sättet att förvandla sitt hem? Målarfärg! Måla en fondvägg eller hela rummet och det kan förvandla utrymmet till en mer mysig, mer inspirerande, eller mer energigivande plats.

INREDA UTOMHUS (borde det då inte heta “utreda”?)

INREDA UTOMHUS (borde det då inte heta “utreda”?)

Visst blir man imponerad och lite smått avundsjuk av vissa uterum? Och med uterum menar jag inte bara ett inglasat rum, utan även en terrass, däck, balkong, eller andra utrymmen utomhus. Det är något med dem som gör att man känner att ”här vill jag slå mig ner och aldrig gå igen”. Men hur åstadkommer du det?

KÖKSRENOVERING

KÖKSRENOVERING

Köket är hemmets hjärta. Vare sig du planerar en hel-renovering eller bara har tid eller pengar till ett mindre skönhetslyft, så finns det massor du kan göra för att det både skall fungera bättre och se snyggt ut.

VÅR I GARAGET/FÖRRÅDET

VÅR I GARAGET/FÖRRÅDET

Det är varmare, solen kikar fram och det klia i kroppen att komma ut. Vi springer ut i garaget eller förrådet för att ta fram cykeln, grillen och kubbspelet och…. Och var finns allt det vi letar efter? Bakom en vägg av andra saker? Kanske dags att ta en del av den där extra vår-energin och organisera förrådet?

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube