VÄLKOMMEN TILL

ORGANISERINGSAKADEMIN

Ordningskonsultens Kursportal 

Är du redo att förenkla ditt liv och ditt hem? Stressa mindre? Ha mer tid över?

De flesta av oss har ju faktiskt varken tid, ork eller kapacitet att rensa och organisera stora områden i sitt hem i en sittning. Så vi har delat upp det för dig, i små munsbitar. 

16 minuter om dagen närmare bestämt 😊

16 / 16 - PROGRAMMET

FÖR DIG SOM VILL FÅ TILL EN HÅLLBAR LÖSNING -

ORDNING OCH REDA EN GÅNG FÖR ALLA!

Lösningen för dig som vill skapa ett fint, rent, lugnt och organiserat hem, UTAN att jobba ihjäl dig 🥴.

Du vill ha en 🗺️karta som visar dig hur du äntligen kan göra RÄTT saker för att komma dit.

Det du har gjort hittills har INTE fungerat.


👇 KÄNNER DU IGEN DIG? 👇

 • Du känner dig stressad och överväldigad över all tid det tar att leta efter saker, papper, e-post, osv.

 • Eller du kanske har utmaningar som stress, utbrändhet, eller någon diagnos som gör det svårare att hålla ordning.

 • Det du gör nu fungerar inte... du är trött på att titta på video efter video och läsa bok efter bok med tips som inte riktigt passar dig och ditt liv.

 • Du VILL ju så gärna spara mer tid som du kan spendera med barnen, med din partner, med dina vänner och med dig själv. 

 • Och du vill VERKLIGEN spara pengar genom att sluta köpa dubbelt och genom att betala räkningar i tid.

 • Och givetvis det allra viktigaste - lära dig hur du slutar stressa i sönder dig själv och bli gladare och mer avslappnad.

 • Du har kanske kollat upp andra kurser, men de är inte på svenska och gjorda för hur vi lever här. Eller så är de helt enkelt bara för inkompletta för att göra någon riktig skillnad.

 • Du kämpar med att inte ha tiden till att följa många av de andra rensnings- och organiseringstipsen.

KOMMER DU KANSKE PÅ DIG SJÄLV MED ATT TÄNKA...

Kommer jag någonsin att klara av att rensa ut och organisera på egen hand...😫?
 
Är det någon idé att överhuvudtaget försöka...? Det känns som jag blir galen av alla beslut jag måste ta och dessutom har jag ingen aning om vad jag skall fokusera på.

Det kanske är lika bra att jag ger upp och inser att jag aldrig kommer att fixa detta...?

NEJ, NEJ, NEJ - TÄNK INTE SÅ! 🤗 

Det är inte DITT fel!
Du har bara inte hittar rätt hjälp i djungeln av "goda råd" och all reklam om att de "rätta förvaringslösningarna löser ALLT"
(hint: det gör de inte)

Visste du att organisera är en förmåga?

En förmåga ALLA kan lära sig! Jag hjälper dig hjälpa dig själv till ett lugnare, strukturerat och (ja, faktiskt!) roligare liv!

Tänk dig själv att inte behöva springa omkring som en huvudlös höna och leta efter nycklarna 🗝️ varje morgon.

Att inte behöva betala en massa extraavgifter 💸 för att du missat att betala räkningarna. Igen... 😥

Att kunna känna dig lugn och stolt när du har gäster hemma - lugn för att du vet var allting finns och du har koll på läget och stolt för att du inte längre skäms för röran.

Det är precis det du lär dig i 16 / 16 - programmet! Du använder metoden att göra lite i taget, som du kan börja med redan idag UTAN att betala premiumpriser.

👣 Steg för steg tar vi dig framåt, en liten stund om dagen.

ALLA har vi 16 minuter över varje dag, eller hur? 😉

Att skapa ordning, lugn och mindre stress och sen att bibehålla organiseringen är inget man gör på några dagar eller ens veckor och det är något du konstant måste investera tid i. Det finns ingen “one-size-fits-all” magisk formel. 🧙‍♂️🪄
Sorry! Jag vill inte göra dig besviken, men så är det.

Det krävs ARBETE och att försöka komma på vad du skall göra och när du skall göra det - helt på egen hand - kan göra att du känner dig ensam, stressad och deprimerad.

Tack och lov finns det ett ENKLARE sätt att skapa ett bättre liv för dig själv och dessutom får det att kännas ROLIGT på kuppen!

Jag har skapat en kurs där du får reda på exakt vad du skall göra, hur och när du skall göra det 🤩

Jag kallar kursen för 16 / 16 - programmet och det står för "Ordning och reda på 16 minuter i 16 veckor"
(förklaring av metoden kommer längre ner 😊)

Det är allt du behöver för att skapa ett hållbart, stressfritt liv. Kursen hjälper dig att skapa resultat och som i sin tur kommer att ge dig den där friheten som du så länge längtat efter. Skall vi kanske kalla det för "stressfrihet"? 😄  

Och visst vill du ha det?

Ju mer du rensar, ju mer avslappnad och mindre stressad kommer du att känna dig och ju lättare kommer det att bli att hålla ditt hem och ditt liv organiserat.

Yepp, jag vet att det finns många du kan följa online och få tips från.

Inklusive mig... 😅
Och visst KAN det fungera att läsa tips på sociala medier, ta sig igenom otaliga böcker och se utländska organiseringsprogram. Men hur vet du vad som faktiskt fungerar för dig?

Är det inte så att du nästan blir kallsvettig när du tänker på det? 😰

Och framförallt - utan stöd av andra i samma situation, så är det svårt att orka vara uthållig när man skall göra en stor förändring. Som att sätta igång med att rensa ut och organisera.  

16 / 16 - programmet är PRECIS vad du behöver för att slippa göra det här ensam!

“Som Linda har sagt om och om igen - oorganisering är bara uppskjutna beslut… Jag förstår vad hon menar nu! Jag hade helt enkelt inte klurat ut var mina saker hör hemma och varför.

 Alla saker fick sina egna ”hem” eller plats. Det eviga letandet upphörde. Det blev även så mycket lättare att plocka undan i vardagen. Nu VISSTE familjen VART sakerna hörde hemma och sakerna behövde inte mellanlanda i hallen, på stolarna, i trappen som förr.

Som Linda förutspått så smittade mitt arbete av sig. Helt plötsligt så höll min man på att organisera sina strumpor, underkläder, tröjor m.m. Att han var ofin att ta de förvaringslådor jag köpt till mig själv fick jag snällt ignorera. Jag ville inte störa hans flow och engagemang!”

Marianne H. 

"16 / 16" - medlem
(med man Håkan)

"Det finns så många olika ordningsmänniskor på nätet, alla rabblar ungefär samma sak. Men du är annorlunda! På ett jättebra sätt alltså 🤩

Säger bra saker som får en att tänka vidare och inse saker om dig själv och sitt hem."

Jessie W. 

"16 / 16" - medlem

Ok, dags att prata allvar...

Bara för att du redan VET vad organisering gör för dig, betyder ju inte att du faktiskt GÖR det som du behöver. Du har kanske provat flera gånger, men ja... måste erkänna att det inte riktigt gick som du ville. Du tycker att du har försökt ALLT, men har inte mycket resultat att visa upp. 

Nu har du två val...

1. Fortsätta att slösa tid och energi på att försöka lista ut allt på egen hand. Helt enkelt fortsätta som förut. Det vill säga, ingen ordning och reda detta året heller...

eller

2. Investera tid och pengar i att implementera min metod och äntligen få det resultat du vill ha. Och ha ett system som fungerar om och om igen, år efter år.

LITA PÅ PROCESSEN!
DU måste ta ansvar för förändringarna och göra jobbet för att få ett resultat.
Följer du programmet, kommer du att se resultat! 🌟😁

ÄR DU REDO FÖR EN FÖRÄNDRING?

Kommentar inne från Medlemsgruppen

"Njae, inte helt redo att trycka på knappen.... Jag vill gärna veta lite mer om vad jag får..."

Givetvis! Låt mig berätta lite om allt du får hjälp med i det här programmet.
 
I kursen ingår 5 moduler som jag har tagit fram för att du så snabbt som möjligt skall ta dig från stress och röra,
till lugn och ordning.

Inne i din Kursportal får du varje dag både en video och text om dagens uppgift.

Du får också varje dag MÄNGDER med tips och idéer om hur du kan tänka när du rensar och organiserar, om förvaringslösningar, möblering, rensa med barnen, "Veckolådan" där du håller reda på dina papper, osv, osv, osv.

Oftast är där korrelerande sidor i din Arbetsbok, som jag pratar om lite mer längre ner.

Du kör detta precis i din egen takt!  Vill du hellre göra en timme 3 gånger i veckan, gör du det. Vill du göra hela veckans uppgifter på söndag, så är det ditt val. Behöver du ta en paus och hoppa på igen senare, så gör du det.

Du har tillgång till kursen i 1 helt år. Både själva kursen och den privata Medlemsgruppen! Men våra vägar behöver inte skiljas där - det finns givetvis möjlighet till förlängning, för att kunna fortsätta din resa, precis hur länge du vill. För livet fortsätter ju att hända liksom... 🌞.

Du får dessutom en hel hög viktiga bonusar, som är värda minst lika mycket som själva kursen! Så fortsätt läsa!

👇👇👇

Vi startar med en Förberedningsvecka - den är till för att du skall kunna lägga några grundläggande stenar innan du sätter igång med programmet “Ordning och reda på 16 minuter i 16 veckor”. Eller som vi också kallar den - 16 / 16 - programmet.

T.ex. kikar vi på din vanor, hur du använder din tid, hur du
VILL använda din tid. Vi drömmer och planerar helt enkelt 😊

Vi startar med en Förberedningsvecka - den är till för att du skall kunna lägga några grundläggande stenar innan du sätter igång med programmet “Ordning och reda på 16 minuter i 16 veckor”. Eller som vi också kallar den - 16 / 16 - programmet.

T.ex. kikar vi på din vanor, hur du använder din tid, hur du
VILL använda din tid. Vi drömmer och planerar helt enkelt 😊

1

I första modulen attackerar vi köket. Du lär dig om olika zoner, vi tar hand om glasen, besticken, skafferiet, köksmaskinerna, kylen och frysen. Ja, ALLT i köket.

1

I första modulen attackerar vi köket. Du lär dig om olika zoner, vi tar hand om glasen, besticken, skafferiet, köksmaskinerna, kylen och frysen. Ja, ALLT i köket.

Andra modulen handlar om Sovrum, Badrum och Garderob. Till och med garderoben bryter vi ner i smådelar - en dag tar vi underkläderna, en annan skorna, en tredje byxor och kjolar, osv.

2

2

Andra modulen handlar om Sovrum, Badrum och Garderob. Till och med garderoben bryter vi ner i smådelar - en dag tar vi underkläderna, en annan skorna, en tredje byxor och kjolar, osv.

3

Tredje modulen kallas Arbetsstationer och
innehåller Hemmakontor, Elektronik, Tvätt och Städ.

3

Tredje modulen kallas Arbetsstationer och
innehåller Hemmakontor, Elektronik, Tvätt och Städ.

Gemensamma utrymmen kallar vi den fjärde modulen, som bland annat innehåller Entrén, Vardagsrum och Matrum. Och sen tar vi oss an alla samlingar vi har, som böcker, foton och minnen.

4

4

Gemensamma utrymmen kallar vi den fjärde modulen, som bland annat innehåller Entrén, Vardagsrum och Matrum. Och sen tar vi oss an alla samlingar vi har, som böcker, foton och minnen.

5

I femte och sista modulen tar vi oss an Garage, Vind, Källare och Förråd - överallt där vi förvarar sånt som verktyg, trädgårdssaker, säsongsdekorationer och allt annat vi kan tänkas förvara där.

5

I femte och sista modulen tar vi oss an Garage, Vind, Källare och Förråd - överallt där vi förvarar sånt som verktyg, trädgårdssaker, säsongsdekorationer och allt annat vi kan tänkas förvara där.

HÄR NERE KAN DU KIKA IN I KURSPORTALEN 👇

"16 / 16" - medlemmarna tycker till!

kopierat från vår Community/Medlemsgrupp i Kursportalen

kopierat från vår Community/Medlemsgrupp i Kursportalen

"Det har varit ett bra flöde med rensning och organisering för mig sedan jag gick med. Även en del systematisering. Jag har faktiskt haft möjlighet att lägga några timmar nästan varje dag. Och det blir bara roligare och roligare! Har dock ännu inte fått in rutin på att använda mig av alla dina videos. Är kanske för ivrig på egen hand?

Men numera är jag i alla fall väldigt noga med att var sak har sitt ”hem” och att göra mig av med det jag inte behöver. Speciellt alla ”dubbletter” Antagligen för att jag är otroligt motiverad. Känns ju som ”mitt livs chans” nu när vi ska flytta. Inget onödigt ska flytta med oss dit.

Är så glad att jag gick med i din kurs (på ren impuls) och att jag har tillgång till den i ett helt år. På vissa ställen i hemmet (inkl. källare o vind) är jag redan inne på ”andra varvet.”

Med vänlig hälsning, Gunlis Ardevall

DINA BONUSAR:

Du får ett medlemskap i vår privata “16 / 16” Medlemsgrupp!  Gruppen skall vara en trygg omgivning,  där ni medlemmar skall kunna ställa frågor, diskutera, lägga upp före/efter-bilder och verkligen stödja varandra.

Till din hjälp får du även en väl genomtänkt Arbetsbok, som hjälper dig med planering, inspiration, tips, listor och mycket mer. Den här Arbetsboken är en väsentlig del av programmet och kommer verkligen att lägga en extra växel på din framgång. Det är något speciellt med penna på papper... 😊✍️📒 

Live coaching i Medlemsgruppen.
Linda dyker upp varje månad för att svara på frågor, diskutera och inspirera

Under programmets gång, kommer du även att få gratis nedladdningsbara Pdf med listor, kalendrar, uppgifter, etc. för olika delar av ditt hem, olika säsonger, osv.  

"Jag är så taggad! Har gjort första två veckorna och ser fram emot min ”ordningsstund” varje dag. Äntligen har det blivit enkelt att få ordning "

- Beatrice J. (lite blyg "16 / 16" - medlem)

"Jag är så taggad! Har gjort första två veckorna och ser fram emot min ”ordningsstund” varje dag. Äntligen har det blivit enkelt att få ordning "

- Beatrice J. (lite blyg "16 / 16" - medlem)

ANNAT SOM KAN HJÄLPA DIG PÅ VÄGEN:

Du kanske lyssnade på vårt webinar och hörde om de där snabbhetsbonusarna?
Ingen panik - du kan ändå få tillgång till både kursen och den fysiska Arbetsboken🤩
Du får en extra chans att lägga till dem när du beställer 16/16 - programmet.

Läs mer om dem här nere:
Kursen "Ordning i den digitala världen" - rensa och organisera i telefonen, mejl, mappar, digitala bilder och recept. Hantera dina lösenord och backupsystem, mm.
Läs mer här!

Fysisk upptryckt Arbetsbok
Skickad direkt hem till din brevlåda. Det är bara att sätta igång!
Och så är det är något speciellt med penna på papper... 😊✍️📒
Läs mer här!

ROS-metoden

De tre stegen till ordning och reda! 

Det lättaste sättet att faktiskt bli organiserad på riktigt, är att gå igenom ditt hem med hjälp av en logisk metod, där du startar med ett rum eller område och sen sakta arbetar dig igenom hela hemmet.


Tanken med "16 / 16" är att använda 16 minuter om dagen i 16 veckor för varje steg av organiserings-processen.

Jag kallar det ROS - metoden:
🔸
Steg 1:   Rensa ut
🔸
Steg 2:   Organsiera
🔸
Steg 3:   SystematiseraFörsta omgången av “16 / 16” kommer vi mest att fokusera på att rensa ut.

När du går igenom följande omgångar, fokuserar du mer och mer på hur du organiserar och förvarar dina saker, samt hur du fortsätter att förbättra dina system och vanor.

Jag har en fråga till dig: 
Känner du till talesättet  “Hur äter man en hel elefant”? 🐘   
Svaret är “En liten bit i taget”. 
Eller i detta fallet - 16 minuter om dagen 😀

Det är så vi skall arbeta här tillsammans. Istället för att arbeta med jätte-kategorier, tar vi istället en liten bit, eller ett steg i taget, för att ta oss närmare ditt mål - att spara tid, att spara pengar. Och framförallt att minimera stress.

För att beta av de här små elefantbitarna, är programmet fördelat på 16 veckor. Gånger x de 3 stegen. 
Det är därför ditt medlemskap är på 1 år (16 x 3 🙂).

“Va!? 16 veckor!? Och nu säger du 1 år... Det låter mycket - så länge vill jag inte hålla på!” skriker du kanske inombords nu. Men du måste låta det ta sin tid, för att det skall bli en hållbar förändring 💞.

Du gör det givetvis i den takt du vill. 
Om du vill köra igenom snabbare, så gör du det. Om du vill hoppa över bitar, så gör du det. Och vill du fortsätta längre än ett år, så kan du göra det.

VAD MENAR JAG MED "OMGÅNGAR"? 
Det bestämmer du lite själv faktiskt 😊. Här kommer två exempel:

Alternativ 1: Du går steg för steg igenom hela huset och rensar ut.
Sen kör du vidare och organiserar hela huset.
Och till sist går du igenom huset igen, rum efter rum och ser var du kan bli mer effektiv, om dina förvaringslösningar fungerar, osv.

Detta var original-idén med “16 / 16”, men efterhand har vi sett att andra alternativ kan fungera bättre.
Allt beroende på vad som passar dig och ditt liv bäst just nu.


Alternativ 2: Du gör som ovan, men istället för att gå igenom hela huset innan du går vidare till nästa steg / omgång, så gör du det per område i huset.
 
Då går du steg för steg igenom t.ex. köket och rensar ut,
för att sen gå vidare och organisera det som är kvar i köket.
Och till sist går du genom köket igen för att tweaka det som inte blev bra och sätta upp rutiner som fungerar för dig.
När det är gjort går du vidare till nästa område i huset (se exempel på modulerna längre ner).

🌟Och som du nog förstått vid detta laget, är inte poängen att rensa ut och organisera ALLT på 16 veckor. Du tar ett litet steg i taget 👣 Det är därför du har tillgång till kursen ett helt år. Och givetvis kan du fortsätta med oss efter det också 🤩

Tänk också på att ditt liv förändras med tiden, så det är mycket troligt att du får gå igenom dina saker igen. Ändra runt i förvaringen och vad det är du använder och hur. Det är helt normalt och förväntat!

SÅ ÄR DU REDO!?
Tillsammans SKA vi rensa och organisera hela ditt hem!
Vi är så glada och peppade över att göra den här resan med dig!  

DÅ KÖR VI IGÅNG!

"Okej, okej, stopp, stopp..! 🥴  
Jag har massor av frågor innan jag kan bestämma mig!"

Det förstår jag! Du kan hoppa ner till de vanligaste frågorna och svaren här nere 👇
Glöm bara inte att komma tillbaka upp hit igen!

"Okej, okej, stopp, stopp..! 🥴  
Jag har massor av frågor innan jag kan bestämma mig!"

Det förstår jag! Du kan hoppa ner till de vanligaste frågorna och svaren här nere 👇
Glöm bara inte att komma tillbaka upp hit igen!

VAD SÄGER NÅGRA AV DE ANDRA SOM REDAN PROVAT?


"Wow vilket program! Det innehåller mycket mer än jag förväntade mig. Bra korta filmer fullspäckade med konkreta, genomförbara tips. Kände direkt att det här fixar ju jag!  Tydligt upplägg med avsnitt för ALLA delar av ett hem. Har fått en helt ny bild av vårt hem och ser redan den positiva effekten av att ”var sak ska ha sin plats”. Har börjat sparat tid med att slippa leta."  


Christina Lundström 
Redovisningsekonom &
en lite piggare tonårsmamma

"En komplett handledning som jag kan göra i min egen takt och som verkligen börjar få hemmet till att andas mer rymd, energi och kreativitet. Så skönt att gå in i ett sovrum som känns lugnt och harmoniskt och som inte har massa prylar som inte skulle ha varit där. Så peppad att strax dra igång med köket och de där lådorna - ni vet där vi samlar på oss så himla mycket skräp. Nu ska det snart också bli betydligt mer organiserat i dessa också. Gillar Organiseringsakademins och Lindas personliga och roliga videos och med upplägget 16/16 så känns det inte övermäktigt."

Marie Wetterstrand
Certifierad coach och mentor för ledare och företagare

"På ett enkelt och lättfattligt sätt visar och berättar Linda om hur hon tänker. Det känns både trevligt och bekvämt att lyssna på henne och förstå. Med hjälp av 16/16 får du korta föreläsningar och sedan kan du strukturerat ta tag i varje område för sig, istället för att börja på allt på samma gång - och så orkar du inte göra klart och ger upp. För mig är det jättebra att se att ordning växer fram fast att jag inte gör allt på en gång. Till detta finns jättebra planeringsblad mm. Jag verkligen älskar Lindas konstruktiva kurs! Tveka inte, du kommer inte att ångra dig! "

Marianne Mårtensson Professionell coach, Rehabkoordinator & Certifierad handledare i Sorgbearbetning

VAD SÄGER NÅGRA AV DE ANDRA SOM REDAN PROVAT?


"Wow vilket program! Det innehåller mycket mer än jag förväntade mig. Bra korta filmer fullspäckade med konkreta, genomförbara tips. Kände direkt att det här fixar ju jag!  Tydligt upplägg med avsnitt för ALLA delar av ett hem. Har fått en helt ny bild av vårt hem och ser redan den positiva effekten av att ”var sak ska ha sin plats”. Har börjat sparat tid med att slippa leta."  


Christina Lundström 
Redovisningsekonom &
en lite piggare tonårsmamma

"En komplett handledning som jag kan göra i min egen takt och som verkligen börjar få hemmet till att andas mer rymd, energi och kreativitet. Så skönt att gå in i ett sovrum som känns lugnt och harmoniskt och som inte har massa prylar som inte skulle ha varit där. Så peppad att strax dra igång med köket och de där lådorna - ni vet där vi samlar på oss så himla mycket skräp. Nu ska det snart också bli betydligt mer organiserat i dessa också. Gillar Organiseringsakademins och Lindas personliga och roliga videos och med upplägget 16/16 så känns det inte övermäktigt."

Marie Wetterstrand
Certifierad coach och mentor för ledare och företagare

"På ett enkelt och lättfattligt sätt visar och berättar Linda om hur hon tänker. Det känns både trevligt och bekvämt att lyssna på henne och förstå. Med hjälp av 16/16 får du korta föreläsningar och sedan kan du strukturerat ta tag i varje område för sig, istället för att börja på allt på samma gång - och så orkar du inte göra klart och ger upp. För mig är det jättebra att se att ordning växer fram fast att jag inte gör allt på en gång. Till detta finns jättebra planeringsblad mm. Jag verkligen älskar Lindas konstruktiva kurs! Tveka inte, du kommer inte att ångra dig! "

Marianne Mårtensson Professionell coach, Rehabkoordinator & Certifierad handledare i Sorgbearbetning

16 / 16 - programmet

Ordning och reda på 16 minuter om dagen!

ORDINARIE PRIS:

8 770:-

Engångsbetalning, inkl moms


 • Omedelbar tillgång till HELA 16 / 16 -programmet i 1 år!
 • Betala hela beloppet för bästa priset
 • BONUSAR:
 • Arbetsbok 
 • Sluten Medlemsgrupp 
 • LIVE coaching i Medlemsgruppen
 • Extra listor, kalendrar, uppgifter, mm

16 / 16 - programmet

Ordning och reda på 16 minuter om dagen!

ORDINARIE PRIS:

850:-

12 delbetalningar, inkl moms


 • Omedelbar tillgång till HELA 16 / 16 -programmet i 1 år!
 • Betala över 12 månader
 • BONUSAR:
 • Arbetsbok 
 • Sluten Medlemsgrupp 
 • LIVE coaching i Medlemsgruppen
 • Extra listor, kalendrar, uppgifter, mm

16 / 16 - programmet

Ordning och reda på 16 minuter om dagen!

ORDINARIE PRIS:

3 250:-

3 delbetalningar, inkl moms


 • Omedelbar tillgång till HELA 16 / 16 -programmet i 1 år!
 • Betala över 3 månader
 • BONUSAR:
 • Arbetsbok 
 • Sluten Medlemsgrupp 
 • LIVE coaching i Medlemsgruppen
 • Extra listor, kalendrar, uppgifter, mm

Hej, det är jag som är Linda!

GRUNDARE AV ORDNINGSKONSULTEN OCH 16/16-PROGRAMMET

Jag är så glad att du är här!

Som Ordningscoach, Föreläsare, Inredare & Stylist hjälper jag människor som dig att skapa hem och arbetsplatser som är välplanerade, funktionella och inspirerande.

Det handlar om allt från att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska områden hemma och på arbetsplatsen; till digital ordning och tidsplanering.

Jag arbetar även med homestyling och inredning, vilket ofta går hand i hand med organisering. Efter 20 år i USA, varav tio där jag arbetat med design och organisering i egen regi, har jag nu varit tillbaks med min familj i Sverige sen 2014.

Jag insåg efter ett par år att jag inte kunde hålla mig borta från branschen, det är ju vem jag är! Jag älskar att hjälpa människor att skapa mer tid, mindre stress och en visuell omgivning som får dem att njuta mer av livet!

När jag inte håller webinar och kurser, så kan du bland annat höra mig på Guldkanalen, och läsa mina alster i Kvällsposten, Lokaltidningen, Sydsvenskan och Hem & Villa.

Men nuförtiden lägger jag mest tid, hjärta och hjärna i Kursportalen. Det är verkligen min passion att kunna hjälpa så många som möjligt att nå Nirvana. Nå, det kanske var lite väääl överdrivet 😅, men det finns ju massor av forskning som visar på att ordning och reda är väldigt viktigt för din mentala hälsa. Så HELT fel har jag ju inte, tänker jag.

Vanliga frågor och svar om 16 / 16 - programmet

Men vad roligt 🤩!
Jag föreslår att du först ser mitt kostnadsfria webinar 💥, där du bland annat får lära dig mer om vilka organiseringsmisstag du kanske gör och varför. Och även höra om 🌹 "ROS-metoden: De 3 stegen till ordning och reda”. Och givetvis får du reda på en hel massa mer om 16 / 16 - programmet!

Med allt det material du får, live-timmar med mig där du kan ställa frågor och en arbetsbok som är upplagd för att föra dig framåt, PLUS att allt är på svenska och baserade på svenska liv och hem - kan jag helt klart säga att du kommer att ha svårt att hitta något annat som kan hjälpa dig bättre.

Sen är det ju så här - om du lyckas eller inte beror ju allra mest på dig själv - du måste ju lägga ner arbetet och tiden för att lyckas. Jag kan ju inte sitta och hålla dig i handen hemma hos dig för att se till att du gör jobbet 😉. Men jag finns här!

Vi spelar in mötena! Inspelning av våra live-möten är till för att alla skall kunna ta del av det vi pratar om tillsammans. Givetvis är detta en intern inspelning och länken skickas bara ut till er medlemmar. Du kan även ställa frågor i förhand inne i Medlemsgruppen, så tar vi upp dina frågor i mån av tid. Glöm inte att registrera dig första gången, sen är det samma länk varje gång. Och lugn, du kommer att få påminnelser 😊

Det är precis dig denna kursen är gjord för! Att bryta ner processen i smådelar. Och det skall inte kännas stressande eller övermäktigt, utan du tar det i DIN takt. Eftersom du har tillgång till hela kursen med en gång, kör du det som passar dig och ditt liv. Det finns de som verkligen vill komma igång och göra det här snabbt, medan andra tar några timmar en dag och gör alla veckans uppgifter på en gång. Eller tar ett litet uppehåll mellan modulerna. Eller precis som du själv vill! 

Du behöver förstås tillgång till internet, eftersom det är en digital kurs och för att kunna vara med på våra gruppträffar i Communityt/Medlemsgruppen.

Du har troligen redan en dator, men för att allt skall vara så smidigt som möjligt kan du även komma åt Kursportalen och Communityt / Medlemsgruppen i en App på din telefon eller läsplatta.

Med över 60 sidor av material för att hjälpa dig framåt i organiseringsresan, ÄR Arbetsboken super 😊 Men den är utvecklad till att användas tillsammans med 16 / 16 - programmet och är inte en fristående arbetsbok. Alltså får bara "16 / 16" - medlemmar tillgång till den.

Det finns många ställen du kan trycka ut material, även om du inte har en egen printer. Kanske på arbetet, eller hos en vän? Bibliotek har alltid den servicen och det finns många online tryckerier som kan trycka ut åt dig och skicka direkt hem till dig. Om du vill göra det så bekvämt som möjligt, kan du beställa en färdigupptryckt Arbetsbok direkt från oss här. Du får mer information om det vid beställning av kursen.

Nej, givetvis blir du inte det 😊 Det tar tid och tålamod. Men du kan BRYTA NER processen i små bitar. 16 minuter om dagen. Vissa saker TAR givetvis mer tid att gå igenom. Då bestämmer du dig för om du vill dela upp den över flera dagar, ta allting den dagen, eller ta lite idag och sen återkomma till det nästa runda av "16 / 16".

Visst kan du kanske det. Men inte om du vill se snabba och framförallt hållbara resultat. Se den här kursen som den ritning eller karta du saknat. Det är precis som med andra kurser man tar - man är där för att lära sig ett nytt sätt, något som fungerar. Jag har ju inte uppfunnit hjulet, men jag hjälper dig att få hjulet att rulla friktionsfritt och utan att ramla av 😊

Absolut! När du efter första året blir "16 / 16 - veteran" kan du gå vidare till ett medlemskap som förnyas automatiskt. Och till ett mycket billigare pris 🌟😃 Du fortsätter att ha tillgång till hela kursen, Arbetsboken, Medlemsgruppen, Live-mötena och du fortsätter även att få nya bonusar, så länge du är medlem. Du får mer information om upplägget när du närmar dig slutet av ditt första år.

Nej, du har inte missat något 😊. Eftersom du får tillgång till hela kursen med allt material omedelbart, kan vi tyvärr inte ge dig någon retur eller ångerrätt. Jämför det t.ex. med att du köper och laddar ner en film. Har du väl laddat ner den, kan du inte få dina pengar tillbaka.

Vad kul, du är så välkommen som en ny "16 / 16" - medlem! 🤩 Du kan beställa HÄR.

Men ofta har jag ett billigare 💥 webinarpris, så du kanske vill kika på det först.
Anmäl dig till webinariet här!

Funny you should ask! We are in the process of planning an English version of "16 / 16" 😊. We will announce a release at a later date. Welcome back!

Copyright© 2024 Ordningskonsulten / Linda Gemal