DAGS ATT LADDA BATTERIERNA!

Höllviken beach

Sommaren står för dörren – sommarlov för barnen och semestrar för de vuxna. Långa lata dagar, men också alla de måsten / borde göra / vill göra – som sommarjobb, projekt på huset, trädgård, sommarkurser, festivaler, osv.

På sommaren har vi en tendens att försöka klämma in orimligt många saker på kort tid. De känns lättare på något sätt när dagarna är ”längre” och vi är lediga en längre period. Men var försiktig! Kör inte över hela semestern med en bulldozer. Planera din tid, så att du har realistiska förväntningar för vad du skall hinna med (nu skrattar min man… jag förväntar mig alltid att jag skall hinna med massor av saker…).

Givetvis skall du vara lite flexibel med tanke på väder och vind. Blir det helt plötsligt en perfekt dag för segling, kanske du kan byta den dagen mot garderob-utrensardagen. Men skriver du ner allting du vill / bör / måste göra och planerar det i en kalender, ser du snabbt om du undervärderar hur mycket tid du faktiskt har. Semestern skall ju faktiskt också vara en tid för att ladda batterierna!

 

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube