DIGITALA ORGANISERINGSKURSER

Poster - mitt rum är inte stökigt...

Röj, rensa och organisera dig
till ett bättre liv!

Lär dig varför blir vi o-organiserade och vad vi kan göra åt det.

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av detta kommer ifrån ett o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att lära sig hur man skapar ordning och struktur ger mer kontroll, mindre stress och mer tid över till annat . Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!

ORGANISERINGS

KURSER

COMING UP - Organiseringskurser!!!

Snart kommer Ordningskonsulten att släppa kurser i hur du skapar ordning och reda i ditt hem och ditt liv. Modulerna kommer först och främst att fokusera på olika delar av hemmet och kommer sedan att utökas med tidsplanering, digital ordning, mm.

Du kommer att få inspiration genom föreläsningar om varför vi blir o-organiserade och vad vi kan göra åt det. Du kommer att få handfasta verktyg och användbara tips om hur du arbetar dig fram till dina organiseringsmål och som du kan implementera med en gång.

Deltagarna kommer även att få tillgång till en egen stängd Facebookgrupp, där ni kan ställa frågor till mig och till varandra, stötta och inspirera. Där kommer jag även att hålla i Live-sessioner för frågor och diskussioner, en till två gånger i månaden.

Så sätt fart på organiseringsinspirationen och få ordning och reda en gång för alla!
Det sparar tid, det sparar pengar och det minimerar stress.

Vi är i utvecklingsfasen och kommer att släppa första upplagan till ett rabatterat pris.
Håll ögonen öppna för uppdateringar i våra social medier! Eller fyll i en intresseansökan nedan.

Intresseanmälan Organiseringskurser

JA! Jag vill gärna bli kontaktad när Ordningskonsultens kurser släpps!

Våra kurser & föreläsningar

Vad säger våra kunder?

Jag träffade Linda Gemal på Malmömässan 2018. Sen dess har jag prenumererat på hennes tjänster. Jag är fotograf och driver företag. Har haft en sån röra på alla mitt digitala arkiv. Linda har hjälpt mig gå till grunden med problemen och gjort mitt dagliga abete så mycket lättare. Nu kan jag hitta bilder snabbt istället för att leta flera timmar. Jag märker dessutom bilderna rätt från början. Utöver arkivet så hjälper Linda mig med att ta mitt företag framåt. Hålla mig till mina mål. Lite som en coach . Så glad att jag tog tag i detta och bokade Linda.
Jenny Brandt Grönberg
Fotograf
Jag lyssnade på Ordningskonsulten Linda på biblioteket i Höllviken för ett tag sedan, och det tog ca en kvart från det-där-kan-jag-redan till insikten att jag hade mycket att vinna på att följa hennes råd. Nu är jag i full gång med att dels gallra bland alla foton på datorn, till att (mer synbart) tömma garderoben på allt jag inte använder, eller har använt sista året. Det säljs, skänks eller kastas. Och jag upptäcker att jag fått mer space, både på hårddisken, garderoben och i schemat. 👍🏼
Monica Lindhe
Maclindhe Art
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube