EFTERLYSNING TILL TV-PROGRAM!

Efterlysning till TV-program med Ordningskonsulten

TV, på Netflix, på Youtube. Där ser vi en hel del program om att röja och rensa, om organisering och om inredning. Men inte många av dem är från Sverige. Från svenska hem och med svenska familjer. Det mesta kommer från USA och ibland kan det vara svårt att känna igen sig själv och sitt eget hem i de programmen.

Men det är på väg att ändras! Linda Gemal med Ordningskonsulten Sverige AB och de fantastiska filmproducenterna på Filmbruket AB, planerar att utmana och hjälpa individer och familjer att röja, rensa och organisera sina hem.

Har du tänkt på att det där med att hålla sitt hem organiserat sparar inte bara tid och pengar, det sparar din mentala hälsa genom att minimera stress? Och vem vill inte må bättre, med färre konflikter hemma? Och ha det fint omkring sig?

Är du den rätta personen, eller är ni den rätta familjen?

Vill du/ni vara med på resan? ANSÖK IDAG!

Skicka in en video där ni presenterar er och organiserings-utmaningarna ni står inför. Berätta lite om er själv och visa utrymmena som behöver rensas och organiseras. Skicka sen videon till info@ordningskonsulten.com

Vi kommer sen att kontakta er för ett eventuellt möte (i person eller över video) där vi kan få mer information och bestämma om vi skall gå vidare med just er och ert hem.

VAD ÄR PLANERNA OCH VAD FÅR DU UT AV DETTA?

Planen är att Ordningskonsulten och Filmbruket filmar material som kommer att publiceras i TV och/eller Youtube. Linda Gemal från Ordningskonsulten kommer att hjälpa er att röja, rensa, organisera och strukturera ert hem – med känsla för inredning och med glimten i ögat. Ni kommer att prata om varför det har blivit som det har blivit därhemma, vad ni kan göra åt det och framförallt hur ni kan upprätthålla er nyfunna ordning. Ni kommer att få ordning och reda därhemma, med förvaringslösningar som passar er och ert hem. Och ni kommer att bli förevigade 😊

Ni måste bo i Skåne eller i närheten (vi hoppas framöver att kunna filma i hela Sverige). Ni måste vara beredda på att vara på kamera, berätta om era organiseringsutmaningar och lite om er själva. Ni kommer att vara involverade i arbetet med att rensa och organisera. Allt arbete Ordningskonsulten och Filmbruket utför är utan kostnad för er, dock betalar ni själv för eventuella förvaringslösningar ni behåller. Allt filmmaterial tillhör Ordningskonsulten och Filmbruket. Givetvis kommer vi att ha ett skriftligt avtal.

Vi ser fram emot att höra av er!

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube