ERBJUDANDE! ORGANISERAD INFÖR 2018!

Julerbjudande Ordningskonsulten

Alla de där nyårslöftena om att bli mer organiserad, äta bättre, träna mer, spendera mer tid med familjen, spendera mindre pengar…..

Vi känner väl alla igenom oss i alla fall på några av de punkterna. Jag vet inte riktigt varför vi bestämmer oss för att just vid det nya året skall vi ändra något drastiskt, bara för att det är en speciell dag i kalendern. Så då bestämmer sig till exempel kineserna sig för genomföra sina förändringar vid en annan tidpunkt än oss…?

Vi slänger oss in med hull och hår i stora förändringar – som sen oftast inte håller i längden. Just för att de är så drastiska. En hållbar förändring måste komma från en vilja att förändra, inte bara ett behov. Och en stor förändring händer ett steg i taget, om det skall hålla i längden. Det är nya vanor som skall läras in och behållas. Men såååå skönt det är när man sen (nästa nyår) kan se tillbaka på att DENNA GÅNGEN gick det ju faktiskt!

Vi vet väl alla att när vi har det organiserat runt omkring oss, mår vi bättre. Vi sparar tid, pengar och inte minst stress. Du kan till och med checka av flera saker på din lista av nyårslöften bara genom att ta beslutet att bli mer organiserad: spendera mer tid med familj och vänner (med mindre bråk) och spara pengar. Kan säkert komma på många fler som passar in på just din situation.

”Ordning och organisation har ingenting att göra med hur ett utrymme SER UT utan hur det FUNGERAR. Om man hittar det man behöver när man behöver det, om man vet var allt hör hemma och men känner sig ohindrad att uppnå sina mål tack vare detta – då är man organiserad!”  Däremot är det mycket roligare om ditt utrymme även ser ut som du vill. Om dina förvaringlösningar är snygga samtidigt som de fungerar för dig, så är det en win-win.

 

Så skall vi hjälpas åt att få igång 2018 på rätt sätt? Rensa ut röran, sortera och organisera så att ditt hem eller din arbetsplats fungerar optimalt för dig och hur du lever och arbetar idag. Hur någon annan gör spelar ingen roll. Och innan du börjar spendera pengar på fräcka förvaringslösningar, måste du först veta vilka du behöver och varför.

 

Jag vill gärna hjälpa dig på vägen till ett mer organiserat 2018 och erbjuder nu rabatt på flera olika paket.

Kontakta mig för att beställa eller för att få mer information. 


KICKSTARTPAKETET – över 25% rabatt!

För dig som känner att du kan tackla röjnings- och organiseringsmomenten själv, men behöver hjälp med att komma igång. Vi går igenom ditt hem eller arbetsplats och diskuterar vad som fungerar och inte fungerar. Sen gör vi upp en plan för hur du skall komma igång, hur du skall organisera så att det passar för dig och hur du skall bibehålla din nya ordning.

KAMPANJPRIS: 1250 kr för privatpersoner och 1550 kr för företag


För dig som är dedikerad till omvandlingsprocessen i ditt hem eller arbetsplats, men behöver mer konkret och handgriplig hjälp, eller har helt enkelt inte tid att göra det helt själv, kan du spara upp till 20% när du förbeställer paket med minst 10 timmar. 

PAKETPRISER:

10-24 timmar till 10% rabatt

25-39 timmar till 15% rabatt

40 eller fler timmar till 20% rabatt


 

Alla priser för privatpersoner inkluderar moms, alla priser för företag är exklusive moms.

Paket betalas i förhand, innan start av ordningskonsultation.

För att hålla igång momentum, skall betalt paket användas inom 6 månader, minimum 3 timmar åt gången.

Paketköp och oanvända timmar är ej återbetalningsbara.

 

 

 

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube