FÄRGLÄGG DIN ARBETSPLATS!

Färgglad arbetsplats

Färger har sina sätt att få oss att må bättre, och att integrera dem i din vardagliga kontorsomgivning kan vara ett utmärkt sätt att motivera oss.

Det är inte alltid vi bara kan måla färgerna på våra kontorsytor, men det betyder inte att vi inte kan påverka vår omgivning ändå. Ett sätt som alltid är tillgängligt för oss är att föra in lite färg på vår arbetsplats med hjälp av prylar, foton och affischer. Våra kroppar är programmerade för att associera vissa färger med vissa känslor, och du kan dra fördel av det genom att placera dessa färger runt ditt skrivbord.

Blått hav   Blå är en stabiliserande och lugnande färg och hjälper dig att fortsätta fokusera på uppgiften.

röd vas   Röd ger dig energi, ökar din hjärtfrekvens och blodflöde, vilket gör det bra för arbete som kräver fysisk aktivitet.

krukväxt  Grön är en färg som är lämplig för långa timmar. Det tär inte på ögonen och håller dig lugn, effektiv och fokuserad på en gång.

gul stol  Gul är ljust och glatt, vilket hjälper de kreativa med sina skapelser.

Tänk på vilken färg som passar ditt arbete mest, var lite kreativ och fundera på hur du kan föra in färg runt dina arbetsytor. Du kan rama dina bilder i den, hålla en stressleksak i den färgen eller vad som passar dina fantasifulla och dekorativa behov.

.

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube