FÖRELÄSNINGAR & KURSER FÖRETAG

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat arbetsliv

Lär er varför blir vi o-organiserade och vad vi kan göra åt det.

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av detta kommer ifrån ett o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att lära sig hur man skapar ordning och struktur ger mer kontroll, mindre stress och mer tid över till annat . Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!

ORDNING & STRUKTUR
FÖRETAG

Linda Gemal håller i föreläsningar och kurser för arbetsgrupper av olika storlekar om varför vi blir o-organiserade och vad vi kan göra åt det.

Våra tjänster är skräddarsydda för er! Till exempel:

+ Inspirationsföreläsning på er kick-off eller frukostmöte. Vi pratar om hur du röjer, rensar och organiserar i din fysiska omgivning och hur du kan strukturera ditt digitala liv.

+ Kurser och workshops som riktar sig mot den digitala världen, tidsplanering, effektiva möten, osv. Hur du använder och strukturerar mejl, mappar, kalendrar, effektiva möten, osv.

+ Vi erbjuder även en Ordnings- och Strukturkurs för egenföretagare, där vi träffas flera gånger i mindre grupper.

Kontakta oss för mer information

ANDRA TJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Vad säger våra kunder?

Tack för en bra och nyttig föreläsning i fredags! Även om man känner och man tycker att man har bra ordning och reda så finns det alltid förbättringspotential :o) ganska mycket förstår man när man lyssnat på dig. Fick en massa bra tips och trix för att få ett mer harmoniskt arbetsliv men även privat. Tack!
Marina
Helsingborg
Tack för en jätteinspirerande och peppande föreläsning i morse här i Helsingborg! Skall sätta i gång o rensa både hemma o på jobb, behövs verkligen! 
Susanne
HELSINGBORG
Tack för en kanonkurs! Som egenföretagare sitter man ofta i sin egen lilla kub och försöker göra allting själv. Jag hade länge stressat över hur dålig koll jag hade på mina mejl, mina digitala dokument, mina papper, fakturor, kommunikation.... ja alltihop. Efter din kurs förstår jag inte hur jag kunde leva med det egentligen. Att ha ordning på sin tid och sina saker, både digitalt och "grejer", gör verkligen en enorm skillnad. Det har bara gått en månad, men jag kan redan se resultaten i fler och framförallt nöjdare kunder. Och min stressnivå är så, så mycket lägre. Tack igen, låt mig veta om du kommer att ha en uppföljarkurs!
Petra Kallum
pr-konsult
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube