GOD JUL FRÅN ORDNINGSKONSULTEN!

God Jul & Gott Nytt Organiserat År!

Glöm inte att njuta och att ladda batterierna!

Julen och lite väl förtjänad ledighet står för dörren – jullov för barnen och semestrar för de vuxna. Långa lata dagar, men också alla de måsten / borde göra / vill göra – julen blir aldrig helt den avslappnande, härliga, glittriga och mumsiga tiden vi drömmer om. I alla fall inte för mig.

Visst blir det mys och gott och allt det där, men jag som så många andra har en tendens att försöka klämma in orimligt många saker på kort tid. Planera och handla julklappar och mat, dekorera, baka och göra godis, gå och lyssna på julkonserter osv… Men var försiktig! Kör inte över hela denna härliga tiden med en bulldozer. Planera din tid, så att du har realistiska förväntningar för vad du skall hinna med (nu skrattar min man… jag förväntar mig alltid att jag skall hinna med massor av saker…).

Givetvis skall du vara lite flexibel, men skriver du ner allting du vill / bör / måste göra och planerar det i en kalender, ser du snabbt om du undervärderar hur mycket tid du faktiskt har. Semestern skall ju faktiskt också vara en tid för att ladda batterierna. Så njut nu av alla juleljusen, dofterna, smakerna och musiken!

Och med det vill jag tacka alla er som på olika sätt varit en del
av min och Ordningskonsultens resa under 2018.

Jag ser fram emot fortsättningen och önskar er alla 

en riktigt härlig stressfri God Jul

&

ett fantastiskt Gott Nytt Organiserat År!

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube