HUR GER MAN BORT EN ORDNING&REDA-PRESENT…???

 

Ja, det kan ju vara lite finkänsligt… Hur kan man hjälpa någon som behöver det, utan att peta fingret i ögat på dem och säga att man tycker att de skulle behöva lite ordning och reda…?

Du måste vid något tillfälle ha hört dem själv påpeka eller klaga på att de är stressade, konstant betalar förseningsavgifter på räkningar, köper dubbletter av saker som de redan har, osv. Det finns givetvis undantag, men om de inte själv tycker att de har ett problem, kan din gåva tas på fel sätt.

Men ett Presentkort från Ordningskonsulten behöver inte bara användas till att rensa, röja och organisera ett hem eller arbetsplats bara för att det är superstökigt.

  • Skall de kanske flytta? Då kan de få hjälp med att förbereda hemmet de säljer inför fotografering och visning, hjälp att gå igenom alla saker (där kommer rens och röj in) sa att de bara packar ner det de behöver och faktiskt tycker om, hjälp med planeringen av flytten och inte minst hjälp med att planera, inreda och organisera det nya hemmet på ett optimalt och snyggt sätt. Säkerligen en uppskattad present!
  • De har kanske inte så superstökigt, men vill gärna hitta en bättre struktur och ordning? Ge dem bättre rutiner så att saker hamnar på sin plats, snygga och bättre förvaringslösningar och mindre stress därigenom. Tror också det blir en omtyckt gåva…
  • Kanske har de eget företag? Att få kontroll på sin digitala värld såväl som omgivning runtomkring, sparar mycket tid, pengar och frustration. Mappar, email, papper… Inte illa att få hjälp med det heller!
  • Eller är det helt enkelt kaos!? För mycket saker, för lite utrymme, för lite tid och inte en susning om var de skall starta för att få det bättre? Ordningskonsulten to the rescue!

Men som jag nämnde i början, var säker på att du hört dem nämna att de är frustrerade över röran, att de är stressade över flytten, att de önskar att de hade någon som kunde sväva in och göra allting bättre. Annars blir det där presentkortet kanske inte riktigt så uppskattat som du gärna skulle vilja…


Läs här om de olika paketen du kan beställa.

Klicka här för att beställa ett paket till någon viktig i ditt liv!

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube