FÖRELÄSNINGAR OM ORDNING OCH REDA SOM FRISKVÅRD?

Stressad man behöver mer ordning

Hur jag än vänder och vrider på det, så kommer jag fram till att om man har ordning på sina saker, sin digitala värld och sin tid, så är man mindre stressad. Är man mindre stressad, mår man bättre. 

Arbetsgivare idag börjar förstå mer och mer att friskvård och att förhindra utbrändhet relaterat till stress, INNAN de anställda  (eller de själv för den delen) ränner in i kaklet är en smart idé. BRAVO säger jag då! Ett sätt att starta är se till att omgivningen och arbetsklimatet på jobb underlättar, inte betungar och stressar. Genom att få in lite ordning och struktur. Nej, det är inte tråkigt och fyrkantigt. Det hjälper att få ut saker ur huvudet och ner på papper, att kunna hitta saker när man letar efter dem, att folk kommer i tid till möten…. listan kan göras lång. 

Jag kommer till ert arbete, till er kick-off, ert konsultmöte, frukostmöte eller när som helst, för att lära er hur. På ett lättsamt och roligt sätt får ni lära er varför vi blir o-organiserade och vad vi kan göra åt det. Du går därifrån med massor av verktyg att använda både på arbetet och hemma. Om ni vill, kan vi fortsätta med punktinsatser, där jag sätter mig ner med var och en för en personlig plan.

Välkomna att kontakta mig för mer information!

Photo credit http://www.inkmedia.eu

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube