ORDNING & STRUKTURKURS FÖR EGENFÖRETAGARE

Organiserad på arbetet

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat arbetsliv

Kursen för dig som är anställd –

hos dig själv

Egenföretagare bär ofta många hattar.
Ordning och struktur faller ofta långt ner på listan, även om det är något av det viktigaste du kan göra för dig själv och ditt företag.

 


ORDNING
&
STRUKTUR

Kämpar du med att följa dina mål, att komma i tid till möten, att hitta rätt bland de 3472 mejlen och utspridda mapparna, att återkomma till kunder i tid för att det inte stod i kalendern? Har du pappershögar, men ingen bra förvaringsteknik? Letar du efter nycklarna varje morgon…?

Detta är en kurs för er, Egenföretagare, som förstår att genom ordning sparar ni tid, ni sparar pengar och minimerar stress, men vet inte riktigt hur det skall gå till.

Upplägget varierar, men vi träffas flera gånger, i mindre grupper. Ni kommer att lära er hur ni kan strukturera och organisera era mejl och mappar, hur ni bäst använder er av kalendrar och att-göra-listor och mycket mer. Men ni kommer också att kunna berätta om era individuella utmaningar, diskutera inom gruppen och säkerligen komma fram till ännu fler smarta idéer!

Kontakta oss för mer information

Våra kurser & föreläsningar

Vad säger våra kunder?

Tack för en bra och nyttig föreläsning i fredags! Även om man känner och man tycker att man har bra ordning och reda så finns det alltid förbättringspotential :o) ganska mycket förstår man när man lyssnat på dig. Fick en massa bra tips och trix för att få ett mer harmoniskt arbetsliv men även privat. Tack!
Marina
helsingborg
Tack för en jätteinspirerande och peppande föreläsning i morse här i Helsingborg! Skall sätta i gång o rensa både hemma o på jobb, behövs verkligen! 
Susanne
HELSINGBORG
Tack för en kanonkurs! Som egenföretagare sitter man ofta i sin egen lilla kub och försöker göra allting själv. Jag hade länge stressat över hur dålig koll jag hade på mina mejl, mina digitala dokument, mina papper, fakturor, kommunikation.... ja alltihop. Efter din kurs förstår jag inte hur jag kunde leva med det egentligen. Att ha ordning på sin tid och sina saker, både digitalt och "grejer", gör verkligen en enorm skillnad. Det har bara gått en månad, men jag kan redan se resultaten i fler och framförallt nöjdare kunder. Och min stressnivå är så, så mycket lägre. Tack igen, låt mig veta om du kommer att ha en uppföljarkurs!
Petra Kallum
pr-konsult
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube