ORGANISERAD GARDEROB

Ordningskonsulten Rensa garderoben diagram

Du vet att du borde rensa ut i din garderob, men vet inte var du skall starta….

Tänk om du ångrar dig senare, gör dig av med något du ”borde” ha sparat, kanske kommer du i de där byxorna igen snart. Eller du intalar dig att förr eller senare kommer det modet tillbaka, så det är bäst att spara det.

Det som troligen händer är att din garderob blir mer och mer full, du kan inte hitta det du redan har där inne och köper därför fler saker, för du har ”ingenting att ta på dig”. Stämmer det? Att rensa och bara behålla det som passar dig, det du tycker om och som är helt och rent, är befriande. Prova skall du se.

Om det känns överväldigande att ta hela garderoben på en gång, ta en kategori i taget. Idag börjar du med dina byxor. Se till att du provar allt du är osäker över. När du väl ser det på dig, är det lättare att ta ett beslut. Älskar du hur det ser ut, sitter det bra på dig? Bra!

Inte…? Är det i bra skick, finns det många andra som kan ha nytta av dem om du skänker eller säljer. Är det trasigt och urtvättat, prova att återvinna. T-shirts kan du klippa upp till städtrasor (men se nu till att du inte får 76 trasor till att hitta plats för!), eller hitta ett återvinningsställe. Resten åker ut i soptunnan.

Ta inspiration från diagrammet ovan och kom igång med rensningen idag!

 

Klicka på länken för att ladda ner en Pdf av diagrammet: Rensa garderoben diagram

 

 

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube