PRISER OCH PAKET PRIVATPERSONER

RUT-avdrag

RUT-avdrag

*Hela eller delar av kostnaden kan vara avdragbar på skatten (dock ej på förbeställda paket).

För att se om du kvalificerar, läs mer här.

Röja, rensa och organisera? Inreda? Renovera? Hur du använder paketen är ditt val.

Paketen är 10-15% billigare är timpriset.

Helgdagar och tider efter kl 18 debiteras 100 kr extra/timme.

Milersättning med 45 kr/mil för avstånd över 4 mil från Höllviken.

Restid debiteras till 75% av normal arbetstid vid mer än 45 min körtid enkel väg.

För större projekt eller föreläsningar kan offert diskuteras.

Mer information om betalningsvillkor, avbokning, utlägg mm kan läsas i Ordningskonsultens Kundavtal.

Betalning sker via faktura inom 15 dagar efter beställning av paket,
eller efter överenskommelse.

*P.g.a. att paket faktureras vid beställning, inte efter avslutat arbete, kan inte RUT-avdrag utnyttjas.

Beställda paket skall användas inom 1 år, minimum 3 timmar åt gången.

Paketköp och oanvända timmar är ej återbetalningsbara.

Vad säger våra kunder?

Linda gick med finkänslighet och takt, men också med energi och beslutsamhet igenom mitt hem, rum efter rum. Vi tog en del i taget, över flera månader och hon lät mig besluta i den takt jag behövde, vilka saker jag skulle göra mig av med. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde detta tidigare... Det är som att ha ett helt nytt hem! Jag är mindre stressad, jag hittar faktiskt det jag letar efter och kan genuint säga att jag är en gladare människa efter den här upplevelsen. Plus att jag fick RUT-avdrag på större delen av kostnaden!
Laila Gustavson
malmö
Jag lyssnade på Ordningskonsulten Linda på biblioteket i Höllviken för ett tag sedan, och det tog ca en kvart från det-där-kan-jag-redan till insikten att jag hade mycket att vinna på att följa hennes råd. Nu är jag i full gång med att dels gallra bland alla foton på datorn, till att (mer synbart) tömma garderoben på allt jag inte använder, eller har använt sista året. Det säljs, skänks eller kastas. Och jag upptäcker att jag fått mer space, både på hårddisken, garderoben och i schemat. 👍🏼
Monica Lindhe
Maclindhe Art
Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube