RENSA BLAND DVD OCH CD

Ordningskonsulten rensar bland DVD och CD

Massor av filmer och musik på DVD och CD? Visst tar de upp mycket plats – men det kan du lätt ändra på med rätt förvaring.

Även om vi mer och mer går över till en helt digital tillvaro, där vi streamar filmer och har appar som ger oss tillgång till mängder av musik, har många fortfarande DVD-och CDskivor i hyllorna. Och de tar plats! Här har jag tagit en söndageftermiddag där jag bland annat rensade igenom alla filmer vi har och inte var helt redo att göra oss av med än. Se resultet nedan!

GÖR SÅ HÄR:

Räkna hur många skivor du har och skaffa dig ny förvaring. En eller flera CD-väskor, eller pärmar med plastfickor som passar för CD-skivor. Nu är det dags att dra fram saxen och klippa till! Ta ut framsidan (och baksidan om du vill) ur CD-fodralet. Klipp till det så att det passar i de nya fickorna och stoppa ner CD- eller DVDskivan bakom. Ja, du kommer att klippa av lite av fodralet, men i de allra flesta fall spelar det inte så stor roll. Har du en samlaruppgåva, skall du kanske behålla dem som de är.

Glöm inte att återvinna alla de där plastfodralen som du inte längre använder!

 

DVD röraDVD förvaring

Theme: Overlay by Kaira +46 0733 - 63 93 03
info@ordningskonsulten.com
Prenumerera på Inspirationsbrevet
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Youtube