VÄLKOMMEN TILL

ORGANISERINGSAKADEMIN

Ordningskonsultens Kursportal 

Är du redo att lära dig hur du rensar, organiserar och förenklar ditt digitala liv?

"Ordning i den digitala världen"

Visste du att organisera är en förmåga?

En förmåga ALLA kan lära sig! Jag hjälper dig hjälpa dig själv till ett lugnare, strukturerat och (ja, faktiskt!) roligare liv!

Tänk dig själv att inte behöva känna dig som en huvudlös höna och leta efter inloggningar, mejl, digitala mappar, bilder, recept.... varenda dag 🥴

Att inte behöva betala en massa extraavgifter 💸 för att du missat att betala räkningarna. Igen... 😥

Sluta komma för sent, för att du inte har koll på schema och meddelanden?


Javisst kan du lära dig det!

Ju mer du rensar, ju mer avslappnad och mindre stressad kommer du att känna dig och ju lättare kommer det att bli att hålla ditt liv organiserat.

“Som Linda har sagt om och om igen - oorganisering är bara uppskjutna beslut… Jag förstår vad hon menar nu! Jag hade helt enkelt inte klurat ut var mina saker hör hemma och varför. Och när Linda pratar om "saker", menar hon både prylar, din digitala värld, din tid... Det hänger ihop!

Alla saker fick sina egna ”hem” eller plats. Det eviga letandet upphörde. Det blev även så mycket lättare att plocka undan i vardagen. Nu VISSTE familjen VART sakerna hörde hemma och sakerna behövde inte mellanlanda i hallen, på stolarna, i trappen som förr.

Som Linda förutspått så smittade mitt arbete av sig. Helt plötsligt så höll min man på att organisera sina strumpor, underkläder, tröjor m.m. Att han var ofin att ta de förvaringslådor jag köpt till mig själv fick jag snällt ignorera. Jag ville inte störa hans flow och engagemang!”

Marianne H. 

"16 / 16" - medlem
(med man Håkan)

Ok, dags att prata allvar...

Bara för att du redan VET vad organisering gör för dig, betyder ju inte att du faktiskt GÖR det som du behöver. Du har kanske provat flera gånger, men ja... måste erkänna att det inte riktigt gick som du ville. Du tycker att du har försökt ALLT, men har inte mycket resultat att visa upp. 

Nu har du två val...

1. Fortsätta att slösa tid och energi på att försöka lista ut allt på egen hand. Helt enkelt fortsätta som förut. Det vill säga, ingen ordning och reda detta året heller...

eller

2. Investera tid och pengar i att implementera min metod och äntligen få det resultat du vill ha. Och ha ett system som fungerar om och om igen, år efter år.

"Njae, inte helt redo att trycka på knappen... Jag vill gärna veta lite mer om vad jag får..."

Givetvis! Låt mig berätta lite om allt du får hjälp med i det här programmet.
 
I kursen ingår 7 moduler som jag har tagit fram för att du så snabbt som möjligt skall ta dig från stress och röra,
till lugn och ordning.

Inne i din Kursportal får du varje dag både en video och text om dagens uppgift.

Du kan använda vilken skärm du vill att gå igenom kursen med. Om du föredrar att arbeta med en läsplatta eller telefon, så har vi en App.

Du får MÄNGDER med tips och idéer om hur du kan tänka när du rensar och organiserar.

Du kör detta precis i din egen takt!  Vill du göra en timme 3 gånger i veckan, gör du det. Vill du göra hela veckans uppgifter på söndag, så är det ditt val. Behöver du ta en paus och hoppa på igen senare, så gör du det.

Du har tillgång till kursen i 1 helt år. Men våra vägar behöver inte skiljas där - det finns givetvis möjlighet till förlängning, för att kunna fortsätta din resa, precis hur länge du vill. För livet fortsätter ju att hända liksom... 🌞.


💥👉  Du får dessutom rabatt på vår stora kurs "16 / 16" - programmet när du investerar i "Ordning i den digitala världen".

Nu är det dags att organisera din digitala värld!

Alla dagar har en video och text. Du kan börja på dag 1 och följa programmet till punkt och pricka. Eller du kan plocka de delar som du behöver mest.  Du kan göra 16 minuter om dagen, eller köra full rulle en hel helg. Precis som du själv vill.

1

Vi startar med att ge oss på alla de där Apparna på vår telefon. Många är där för att hjälpa oss och vi använder oss av dem. Sen har många av oss appar som KANSKE har använts en gång och sen glömts bort och tar nu bara upp utrymme på telefonen. Så idag ska vi rensa!

Idag rensar vi ut bland bilderna på din telefon. Gör du inte det lite då och då, kommer telefonen att bli långsammare och till slut har du inte mer plats på telefonen. Panik! 😱.

2

3

Att komma ihåg långa och krångliga lösenord för inloggning är inte alltid så enkelt. Kanske är det därför ”12345” och ”password” tillhör de vanligaste lösenorden. Men det kan vara farligt att använda ett enkelt lösenord, speciellt om man använder samma till alla sina tjänster.

Ditt digitala skrivbord, mappar, filer och backupsystem tar vi oss an här.
Dags att rensa ut och organisera här!
Och var finns alla dina digitala bilder och filer om din dator skulle dö…?

4

5

Dagens fokus är din mejlbox. Efter hand gräver du djupare och djupare, så att du kommer närmare och närmare din version av den perfekta mejlboxen. 

 Idag är det lätt att fylla upp ett minneskort med massor av  digitala bilder - hur många har du just nu? Tusen? Tiotusen? Utspritt på hur många ställen?
Hur får du alla dessa bilder organiserade!?

6

7

Hur vi förvarar recept har förändrats mycket med åren och med teknologin. Idag har vi förutom fysiska kokböcker och utrivna sidor från tidningar, utskrifter från webbsidor, recept som är sparade på datorns skrivbord, digitala bokmärken, sparade på Pinterest, osv. Och ändå har vi en tendens att hålla oss till samma 7-20 recept …. 😏

☝️  Kommentarer från vårt Community / Medlemsgrupp i "16 / 16" - programmet  ☝️

SÅ ÄR DU REDO!?
Tillsammans SKA vi rensa och organisera hela ditt digitala liv!
Vi är så glada och peppade över att göra den här resan med dig!  

DÅ KÖR VI IGÅNG!

"Jag är så taggad! Har gjort första två veckorna och ser fram emot min ”ordningsstund” varje dag. Äntligen har det blivit enkelt att få ordning "

- Beatrice J. (lite blyg "16 / 16" - medlem)

ORDNING I DEN DIGITALA VÄRLDEN

ORDINARIE PRIS:

1 499:-

Engångsbetalning, inkl moms


  • Omedelbar tillgång till HELA kursen i 1 år!
  • Betala hela beloppet för bästa priset
  • 20% RABATT på "16 / 16" - programmet

ORDNING I DEN DIGITALA VÄRLDEN

ORDINARIE PRIS:

149:- /mån

12 delbetalningar, inkl moms


  • Omedelbar tillgång till HELA kursen i 1 år!
  • Betala över 12 månader
  • 20% RABATT på "16 / 16" - programmet

VAD SÄGER NÅGRA AV DE ANDRA SOM REDAN PROVAT VÅRA KURSER?


"Wow vilket program! Det innehåller mycket mer än jag förväntade mig. Bra korta filmer fullspäckade med konkreta, genomförbara tips. Kände direkt att det här fixar ju jag!  Tydligt upplägg med avsnitt för ALLA delar av ett hem. Har fått en helt ny bild av vårt hem och ser redan den positiva effekten av att ”var sak ska ha sin plats”. Har börjat sparat tid med att slippa leta."  


Christina Lundström 
Redovisningsekonom &
en lite piggare tonårsmamma

"En komplett handledning som jag kan göra i min egen takt och som verkligen börjar få hemmet till att andas mer rymd, energi och kreativitet. Så skönt att gå in i ett sovrum som känns lugnt och harmoniskt och som inte har massa prylar som inte skulle ha varit där. Så peppad att strax dra igång med köket och de där lådorna - ni vet där vi samlar på oss så himla mycket skräp. Nu ska det snart också bli betydligt mer organiserat i dessa också. Gillar Organiseringsakademins och Lindas personliga och roliga videos och med upplägget 16/16 så känns det inte övermäktigt."

Marie Wetterstrand
Certifierad coach och mentor för ledare och företagare

"På ett enkelt och lättfattligt sätt visar och berättar Linda om hur hon tänker. Det känns både trevligt och bekvämt att lyssna på henne och förstå. Med hjälp av 16/16 får du korta föreläsningar och sedan kan du strukturerat ta tag i varje område för sig, istället för att börja på allt på samma gång - och så orkar du inte göra klart och ger upp. För mig är det jättebra att se att ordning växer fram fast att jag inte gör allt på en gång. Till detta finns jättebra planeringsblad mm. Jag verkligen älskar Lindas konstruktiva kurs! Tveka inte, du kommer inte att ångra dig! "

Marianne Mårtensson Professionell coach, Rehabkoordinator & Certifierad handledare i Sorgbearbetning

Vanliga frågor och svar

Du har ju säkert redan en dator, men för att allt skall vara så smidigt som möjligt för dig kan du även komma åt Kursportalen och Communityt i en App på din telefon eller läsplatta. Du behöver förstås tillgång till internet, eftersom det är en digital kurs 😊

Det är precis dig denna kursen är gjord för! Att bryta ner processen i smådelar. Och det skall inte kännas stressande eller övermäktigt, utan du tar det i DIN takt. Eftersom du har tillgång till hela kursen med en gång, kör du det som passar dig och ditt liv. Det finns de som verkligen vill komma igång och göra det här snabbt, medan andra tar några timmar en dag och gör alla veckans uppgifter på en gång. Eller tar ett litet uppehåll mellan modulerna. Eller precis som du själv vill!

Som jag lovat får du en stor rabatt på vår stora organiseringskurs "16 / 16" - programmet. Du kan läsa mer om den här.
För att få dina 20%, skriver du bara ett mejl till oss här och så sänder vi dig en speciell kod.

Nej, givetvis blir du inte det 😊 Det tar tid och tålamod. Men du kan BRYTA NER processen i små bitar. 16 minuter om dagen. Vissa saker TAR givetvis mer tid att gå igenom. Då bestämmer du dig för om du vill dela upp den över flera dagar, ta allting den dagen, eller ta lite idag och sen återkomma till det nästa runda av "16 / 16".

Då är min fråga - hur länge skall du vänta på att det "är rätt läge" och hur länge skall du vänta på att uppfylla dina drömmar om mer tid och mindre stress?

Hej, det är jag som är Linda!

GRUNDARE AV ORDNINGSKONSULTEN OCH ORGANISERINGSAKADEMIN

Jag är så glad att du är här!

Som Ordningscoach, Föreläsare, Inredare & Stylist hjälper jag människor som dig att skapa hem och arbetsplatser som är välplanerade, funktionella och inspirerande.

Det handlar om allt från att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska områden hemma och på arbetsplatsen; till digital ordning och tidsplanering.

Jag arbetar även med homestyling och inredning, vilket ofta går hand i hand med organisering. Efter 20 år i USA, varav tio där jag arbetat med design och organisering i egen regi, har jag nu varit tillbaks med min familj i Sverige sen 2014.

Jag insåg efter ett par år att jag inte kunde hålla mig borta från branschen, det är ju vem jag är! Jag älskar att hjälpa människor att skapa mer tid, mindre stress och en visuell omgivning som får dem att njuta mer av livet!

När jag inte håller webinar och kurser, så kan du bland annat höra mig på Guldkanalen, och läsa mina alster i Kvällsposten, Lokaltidningen, Sydsvenskan och Hem & Villa.

Men nuförtiden lägger jag mest tid, hjärta och hjärna i Kursportalen. Det är verkligen min passion att kunna hjälpa så många som möjligt att nå Nirvana. Nå, det kanske var lite väääl överdrivet 😅, men det finns ju massor av forskning som visar på att ordning och reda är väldigt viktigt för din mentala hälsa. Så HELT fel har jag ju inte, tänker jag.

VAD FÅR DU MED "16 / 16" - PROGRAMMET? 

Vi har officiellt kursstart av "16 / 16" - programmet tre gånger om året  
(se vår FB-sida för aktuellt datum)
  Med du kan givetvis hoppa på organiserings-tåget precis när du vill!
Du kör detta precis som det passar dig !!!


Du har sen tillgång till “Ordning och reda på 16 minuter i 16 veckor” i ett helt år -
både själva kursen och den privata Medlemsgruppen!


 Sen finns det givetvis möjlighet för förlängning, för att kunna fortsätta din resa
- så att du kan köra den precis när du vill. Snabbare, långsammare, igen och igen.
DU väljer.

Vi arbetar med en fysisk Arbetsbok och du får den första helt utan någon extra kostnad.

Givetvis blir du medlem i vår “16 / 16” privata Medlemsgrupp!
Gruppen skall vara en trygg omgivning, där du kan ställa och få svar på frågor och ge dina egna bästa tips.
Här kommer Linda att hålla live-frågestunder, n
i får uppdateringar och andra 
spännande saker som t.e.x. säsongs-baserade tips och utmaningar.

Dessutom får du ALLA fristående minikurser som släpps efterhand till ett rejält rabatterat pris.


Och vem vet vad för andra spännande saker som läggs till i framtiden!

Bäst att vara med från början, så du inte missar något 😁

VÄLKOMMEN!