ORDNINGSKONSULTEN

ordning & inredning 

Vanliga frågor och svar om 16 / 16 - programmet

Inga problem! Här får du all information du behöver. Tänk på att du måste vara kursmedlem för att logga in 😊

Men vad roligt! Jag föreslår att du först ser Lindas kostnadsfria webinar, där du bland annat får lära dig mer om vilka organiseringsmisstag du kanske gör och varför. Och även höra om “De 3 stegen till ordning och reda”. Givetvis får du reda på en hel massa om 16 / 16 - programmet!
 
Vill du hellre läsa mer om kursenhittar du det här.

Vi spelar in mötena! Inspelning av våra live-möten är till för att alla skall kunna ta del av det vi pratar om tillsammans. Givetvis är detta en intern inspelning och länken skickas bara ut till er medlemmar. Du kan även ställa frågor i förhand inne i Medlemsgruppen, så tar vi upp dina frågor i mån av tid. Glöm inte att registrera dig första gången, sen är det samma länk varje gång. Och lugn, du kommer att få påminnelser 😊

Det är precis dig denna kursen är gjord för! Att bryta ner processen i smådelar. Och det skall inte kännas stressande eller övermäktigt, utan du tar det i DIN takt. Eftersom du har tillgång till hela kursen med en gång, kör du det som passar dig och ditt liv. Det finns de som verkligen vill komma igång och göra det här snabbt, medan andra tar några timmar en dag och gör alla veckans uppgifter på en gång. Eller tar ett litet uppehåll mellan modulerna. Eller precis som du själv vill! 

Du behöver förstås tillgång till internet, eftersom det är en digital kurs och för att kunna vara med på våra gruppträffar i Communityt/Medlemsgruppen.

Du har troligen redan en dator, men för att allt skall vara så smidigt som möjligt kan du även komma åt Kursportalen och Communityt / Medlemsgruppen i en App på din telefon eller läsplatta.

Med över 60 sidor av material för att hjälpa dig framåt i organiseringsresan, ÄR Arbetsboken super 😊 Men den är utvecklad till att användas tillsammans med 16 / 16 - programmet och är inte en fristående arbetsbok. Alltså får bara "16 / 16" - medlemmar tillgång till den.

Det finns många ställen du kan trycka ut material, även om du inte har en egen printer. Kanske på arbetet, eller hos en vän? Bibliotek har alltid den servicen och det finns många online tryckerier som kan trycka ut åt dig och skicka direkt hem till dig. Om du vill göra det så bekvämt som möjligt, kan du beställa en färdigupptryckt Arbetsbok direkt från oss här. Du får mer information om det vid beställning av kursen.

Nej, givetvis blir du inte det 😊 Det tar tid och tålamod. Men du kan BRYTA NER processen i små bitar. 16 minuter om dagen. Vissa saker TAR givetvis mer tid att gå igenom. Då bestämmer du dig för om du vill dela upp den över flera dagar, ta allting den dagen, eller ta lite idag och sen återkomma till det nästa runda av "16 / 16".

Visst kan du kanske det. Men inte om du vill se snabba och framförallt hållbara resultat. Se den här kursen som den ritning eller karta du saknat. Det är precis som med andra kurser man tar - man är där för att lära sig ett nytt sätt, något som fungerar. Jag har ju inte uppfunnit hjulet, men jag hjälper dig att få hjulet att rulla friktionsfritt och utan att ramla av 😊

Absolut! När du efter första året blir "16 / 16 - veteran" kan du gå vidare till ett medlemskap som förnyas automatiskt. Och till ett mycket billigare pris 🌟😃 Du fortsätter att ha tillgång till hela kursen, Arbetsboken, Medlemsgruppen, Live-mötena och du fortsätter även att få nya bonusar, så länge du är medlem. Du får mer information om upplägget när du närmar dig slutet av ditt första år.

Nej, du har inte missat något 😊. Eftersom du får tillgång till hela kursen med allt material omedelbart, kan vi tyvärr inte ge dig någon retur eller ångerrätt. Jämför det t.ex. med att du köper och laddar ner en film. Har du väl laddat ner den, kan du inte få dina pengar tillbaka.

Vad kul, du är så välkommen som en ny "16 / 16" - medlem! 🤩 Du kan beställa HÄR på denna sidan.

Men ofta har jag ett billigare 💥 webinarpris, så du kanske vill kika på det först.
Anmäl dig till webinariet här!

Funny you should ask! We are in the process of planning an English version of "16 / 16" 😊. Stay tuned for updates!

SÅ VAD MER KAN JAG HJÄLPA DIG MED?

Ja, förutom ordningskonsult är jag ju även inredare, stylist och föreläsare.

Är du ett företag som vill anlita mig som föreläsare, eller en mäklare som behöver hjälp med styling?
Vill du ha hjälp med inredning, eller behöver lite mer hands-on hjälp med organiseringen?
Läs då vidare här nere:

KURSER & FÖRELÄSNINGAR

ORGANISERINGSAKADEMIN:

Inspirationsföreläsningar som sker antingen på plats eller digitalt.

Digitala kurser som hjälper kunder att på egen hand rensa ut, organisera och strukturera hemmet och livet.


Läs mer här

ORGANISERA & STRUKTURERA

Vi gör allt från att röja, rensa, organisera och strukturera fysiska utrymmen - till digital organisering och tidsplanering.

Vi arbetar med både privatpersoner och företag i alla storlekar.

Arbetet utförs antingen på plats hos kunden, eller digitalt.

Läs mer här

INREDNING & STYLING

Vackra, funktionella och inspirerande hem och arbetsplatser!

• Vi inreder ditt hem just för dig.
• Stylar för potentiella bostadsköpare.
• Och vi inreder arbetsplatser.

Arbetet utförs antingen på plats hos kunden, eller digitalt.

Läs mer här

Copyright© 2024 Ordningskonsulten / Linda Gemal