ORGANISERINGSAKADEMIN

Ordningskonsultens Kursportal 

VÄLKOMMEN TILL ORGANISERINGSAKADEMIN!

Är du redo att lära dig hur du rensar, organiserar och förenklar ditt liv och ditt hem?

Du har kommit till Ordningskonsultens kursplattform. Vi är så glada att du är här! Så att vi kan hjälpa dig att spara tid, att spara pengar och framförallt - att minimera stressen i ditt liv!

Hur? Genom ordning och reda! 🤩

Visste du att organisera är en förmåga? En förmåga ALLA kan lära sig! Tillsammans ska vi rensa och organisera hela ditt hem och ditt liv!

Hur hjälper vi dig? Digitalt förstås! Där är nästan inga gränser för hur vi kan hjälpa dig hjälpa dig själv till ett lugnare, strukturerat och (ja, faktiskt!) roligare liv!

Tänk dig själv att inte behöva springa omkring som en huvudlös höna 🐔 och leta efter nycklarna varje morgon. Att inte behöva betala en massa extraavgifter för att du missat att betala räkningarna. Igen... 😉

Att kunna känna dig lugn och stolt när du har gäster hemma - lugn för att du vet var allting finns och du har koll på läget och stolt för att du inte längre skäms för röran. Och vi skall inte börja prata om alla mejl på datorn och bilder i mobilen.

Eller jo det skall vi! Det är precis det vi skall göra - så häng på!16/16-programmet

ORDNING OCH REDA PÅ 16 MINUTER!?

Flaggskeppet hos Organiseringsakademin heter
“Ordning och reda på 16 minuter i 16 veckor”.  
Eller förkortat: "16 / 16" - programmet

De flesta har varken tid, ork eller kapacitet att rensa och organisera stora områden i sitt hem i en sittning. Så vi har delat upp det i munsbitar, 16 minuter om dagen - idag tar du lådan där du förvarar dina bestick. Imorgon är det glas och koppar. Och så vidare.

Och vet du vad? Du har tillgång till “Ordning och reda på 16 minuter i 16 veckor” ett helt år - både själva kursen och den privata Medlemsgruppen!

Sen finns det givetvis möjlighet för förlängning, för att kunna fortsätta din resa, precis hur länge du vill. Det gör att du har ännu mindre att stressa om! Woho! 🌞

Nyfiken? 

OMDÖMEN


"Wow vilket program! Det innehåller mycket mer än jag förväntade mig. Bra korta filmer fullspäckade med konkreta, genomförbara tips. Kände direkt att det här fixar ju jag!  Tydligt upplägg med avsnitt för ALLA delar av ett hem. Har fått en helt ny bild av vårt hem och ser redan den positiva effekten av att ”var sak ska ha sin plats”. Har börjat sparat tid med att slippa leta."  


Christina Lundström 
Redovisningsekonom &
en lite piggare tonårsmamma

"En komplett handledning som jag kan göra i min egen takt och som verkligen börjar få hemmet till att andas mer rymd, energi och kreativitet. Så skönt att gå in i ett sovrum som känns lugnt och harmoniskt och som inte har massa prylar som inte skulle ha varit där. Så peppad att strax dra igång med köket och de där lådorna - ni vet där vi samlar på oss så himla mycket skräp. Nu ska det snart också bli betydligt mer organiserat i dessa också. Gillar Organiseringsakademins och Lindas personliga och roliga videos och med upplägget 16/16 så känns det inte övermäktigt."

Marie Wetterstrand
Certifierad coach och mentor för ledare och företagare

"Jag kan verkligen rekommendera Ordningskonsultens utbildningsdel - "Organiseringsakademin". På ett enkelt och lättfattligt sätt visar och berättar Linda om hur hon tänker. Det känns både trevligt och bekvämt att lyssna på henne och förstå. Med hjälp av 16/16 får du korta föreläsningar och sedan kan du strukturerat ta tag i varje område för sig, istället för att börja på allt på samma gång - och så orkar du inte göra klart och ger upp. För mig är det jättebra att se att ordning växer fram fast att jag inte gör allt på en gång. Till detta finns jättebra planeringsblad mm. Jag verkligen älskar Lindas konstruktiva kurs! Tveka inte, du kommer inte att ångra dig! "

Marianne Mårtensson Professionell coach, Rehabkoordinator & Certifierad handledare i Sorgbearbetning

Topprankade Kurser

Få tillgång till fantastiska, djupgående kurser, inklusive steg-för-steg-instruktioner, timmar av video, tillgång till personlig hjälp och mycket mer.

Lär Dig i Din Egen Takt

Från vilken enhet som helst, när som helst, när det passar dig. Fortsätt precis där du slutade. Inga gränser för hur många gånger du kan gå igenom dina kurser och lektioner.

Fantastiska Medlemsgrupper

 Gå med i våra medlemsgrupper och få kontakt med andra som är precis som du. Lär dig och dela med dig i  vårt ständigt växande "community".