INREDNING & ORGANISERING FÖRETAG

Visa ditt företag från
sin bästa sida

  
Se till att din arbetsplats sticker ut från mängden!

Attrahera nya medarbetare och välkomna
nya kunder och leverantörer.

EN INVESTERING SOM LÖNAR SIG

Behöver ni en makeover av ert kontor eller offentliga miljö?

Kundens första intryck av miljön är viktig då den ska representera ert företags image och varumärke. Redan i entrén ska ni visa vem ni är och vad ni står för.  

Lika viktigt är det att personalen skall trivas på arbetsplatsen. Platser för lugn, för energi och för inspiration.
En fungerande, representativ och behaglig miljö helt enkelt.

Vi kan hjälpa er skapa det genom fysiska punktinsatser på ert företag - eller genom inspirationsföreläsningar och kurser.

Hur gör vi det? Läs mer här nere!  👇

VÅRA TJÄNSTER FÖR FÖRETAG

ORGANISERAD PÅ ARBETSPLATSEN

Vare sig du är egenföretagare, eller har hundratals anställda, så är det viktigt med en organiserad omgivning.
Tid är pengar!

INREDNING KONTOR & OFFENTLIG MILJÖ

Kundens första intryck av miljön är viktig - den representerar ert företags image och varumärke. Platser för lugn, energi och inspiration för era anställda.

FÖRELÄSNINGAR & KURSER FÖR FÖRETAG

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat liv i företaget. För medarbetare, chefsgrupper, eller hur du vill kombinera.

ORDNING & STRUKTURKURS FÖR EGENFÖRETAGARE

Kursen för dig som är anställd – hos dig själv. Gör dig själv och ditt företag en tjänst - prioritera ordning och struktur!

EN ORGANISERAD FLYTT - FÖRETAG

En välplanerad flytt skall sätta så lite belastning som möjligt på företaget och medarbetarna.

DISTANSHJÄLPEN

Känner du att du kan klara av att tackla organisering och inredning på egen hand, tillsammans med en coach och med klara instruktioner?

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

"Linda kommer in med ordning och reda för att skapa och ta fram det bästa ur vart hem. Varför inte bjuda hem henne om du har svårt att få till ordning eller inte vet hur du ska möblera inför försäljning av ditt hem.

Ordningskonsulten rekommenderas varmt!"

Johan Eriksson
Mäklare, Restate, Malmö

Tack för en kanonkurs! Som egenföretagare sitter man ofta i sin egen lilla kub och försöker göra allting själv. Jag hade länge stressat över hur dålig koll jag hade på mina mejl, mina digitala dokument, mina papper, fakturor, kommunikation.... ja alltihop. Efter din kurs förstår jag inte hur jag kunde leva med det egentligen. Att ha ordning på sin tid och sina saker, både digitalt och "grejer", gör verkligen en enorm skillnad. Det har bara gått en månad, men jag kan redan se resultaten i fler och framförallt nöjdare kunder. Och min stressnivå är så, så mycket lägre. Tack igen, låt mig veta om du kommer att ha en uppföljarkurs!

Peter Kallum
PR-konsult, Lund

"Tack för en jätteinspirerande och peppande föreläsning i morse här i Helsingborg! Skall sätta i gång o rensa både hemma o på jobb, behövs verkligen!"

Susanne F.
Helsingborg Stad

Topprankade Kurser

Få tillgång till fantastiska, djupgående kurser, inklusive steg-för-steg-instruktioner, timmar av video, tillgång till personlig hjälp och mycket mer.

Företag

För företag är det viktigt med en organiserad omgivning. Förlorad tid på att inte hitta saker och information - och tid är pengar. Förlorade kunder på grund av dålig återkoppling, kostnader av förseningsavgifter. Förlorade arbetstimmar p.g.a stressrelaterade problem. Har du råd att inte vara organiserad?

Privatpersoner

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av det kan komma ifrån ett
o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att känna att man har mer kontroll på sin tillvaro hjälper mycket. Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!