DISTANSHJÄLPEN FÖR PRIVATPERSON

Din digitala OrdningsCoach


Känner du att du kan klara av att tackla organisering och
inredning på egen hand, tillsammans med en coach
och med klara instruktioner?

Då kan DistansHjälpen vara vara något för dig.

DISTANSHJÄLPEN gör att vi även kan komma till dem som kanske är för långt ifrån vårt huvudkontor i Skåne och inte vill betala reseavgifter. De som bor i ett annat land (vi kan ta det på engelska). De som inte är bekväma med att någon annan rör deras saker, filer, mejl, men ändå behöver hjälp med det. Det finns många anledningar till att använda sig av detta arbetssätt!

Vi startar med att du sänder oss digitala bilder/video av områdena du behöver hjälp med, tillsammans med en beskrivning av dina utmaningar och hur du önskar att det skall vara/se ut. Vi sätter sen upp ett videomöte, där kan du visa oss ”live” hur allt ser ut och vi diskuterar vad som behöver göras. Beroende på storleken av projektet, har vi flera möten. Med en coach och klara instruktioner, kan du sen på egen hand rensa, organisera och inreda.

Behöver ni hjälp med det digitala eller tidsplanering, kan vi assistera med det också på distans. Processen är liknande, med att ni sänder screenshots och beskrivning av problemområdena, innan vi håller våra videomöte.

Hur lång tid det tar beror på antalet saker, yta, vad ni behöver hjälp med (tips, coachning, inköpslista etc.), hur många frågor ni har, osv. Generellt tar papper mer tid än saker.


PAKETPRISER: 
» Distans ETT – 3 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 1 timmes live onlinesession: 2 200 kr

» Distans TVÅ – 8 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 4 timmar live onlinesession.
   Kan delas upp i 1-timmes-sessioner: 6 000 kr

» Distans TRE – 20 timmar. Inkluderar ovanstående, med ca 10 timmar live onlinesession.
   Kan delas upp på tvåtimmars-sessioner. 15 000 kr

Alla priser inkl. moms
RUT-avdrag gäller inte då det är på distans. 


Givetvis erbjuder vi samma tjänst för företag – läs mer här!
 

VÅRA ANDRA TJÄNSTER FÖR PRIVATPERSONER

ORGANISERAD HEMMA

Återerövra dina utrymmen från röra och kaos! Vi hjälper dig att röja, rensa, organisera och strukturera, så att du kan spara tid och stressa mindre.

EN ORGANISERAD FLYTT
- PRIVATPERSONER

Att flytta är spännande, men kan också vara både en fysiskt och känslomässigt utmattande upplevelse.
Vi hjälper dig.

DISTANSHJÄLPEN

Känner du att du kan klara av att tackla organisering och inredning på egen hand, tillsammans med en coach och med klara instruktioner? 

INREDNING & RE-DESIGN
FÖR HEMMET

Allt från nya kuddar och färg på väggen, till förslag på ombyggnad och renovering.

ÖPPNA FÖRELÄSNINGAR

Live föreläsningar för alla som vill komma. Ibland på plats, ibland online.

 Se vad som är aktuellt just nu!

DIGITALA KURSER
- ORGANISERINGSAKADEMIN

Är du redo att lära dig hur du rensar, organiserar och förenklar ditt liv och ditt hem? Visste du att organisera är en förmåga? En förmåga ALLA kan lära sig!

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

"Jag kan verkligen rekommendera Ordningskonsultens nya ben - "Organiseringsakademin". På ett enkelt och lättfattligt sätt visar och berättar Linda om hur hon tänker. Det känns både trevligt och bekvämt att lyssna på henne och förstå. Med hjälp av 16/16 får du korta föreläsningar och sedan kan du strukturerat ta tag i varje område för sig, istället för att börja på allt på samma gång - och så orkar du inte göra klart och ger upp. För mig är det jättebra att se att ordning växer fram fast att jag inte gör allt på en gång. Till detta finns jättebra planeringsblad mm. Jag verkligen älskar Lindas konstruktiva kurs! Tveka inte, du kommer inte att ångra dig!"

Marianne Mårtensson
Professionell coach, Rehabkoordinator & Certifierad handledare i Sorgbearbetning

"En komplett handledning som jag kan göra i min egen takt och som verkligen börjar få hemmet till att andas mer rymd, energi och kreativitet. Så skönt att gå in i ett sovrum som känns lugnt och harmoniskt och som inte har massa prylar som inte skulle ha varit där. Så peppad att strax dra igång med köket och de där lådorna - ni vet där vi samlar på oss så himla mycket skräp. Nu ska det snart också bli betydligt mer organiserat i dessa också. Gillar Organiseringsakademins och Lindas personliga och roliga videos och med upplägget 16/16 så känns det inte övermäktigt."

Marie Wetterstrand
Certifierad coach och mentor för ledare och företagare

Tack för en kanonkurs! Som egenföretagare sitter man ofta i sin egen lilla kub och försöker göra allting själv. Jag hade länge stressat över hur dålig koll jag hade på mina mejl, mina digitala dokument, mina papper, fakturor, kommunikation.... ja alltihop. Efter din kurs förstår jag inte hur jag kunde leva med det egentligen. Att ha ordning på sin tid och sina saker, både digitalt och "grejer", gör verkligen en enorm skillnad. Det har bara gått en månad, men jag kan redan se resultaten i fler och framförallt nöjdare kunder. Och min stressnivå är så, så mycket lägre. Tack igen, låt mig veta om du kommer att ha en uppföljarkurs!

Peter Kallum
PR-konsult, Lund

"Tack för en jätteinspirerande och peppande föreläsning i morse här i Helsingborg! Skall sätta i gång o rensa både hemma o på jobb, behövs verkligen!"

Susanne F.
Helsingborg Stad

Topprankade Kurser

Få tillgång till fantastiska, djupgående kurser, inklusive steg-för-steg-instruktioner, timmar av video, tillgång till personlig hjälp och mycket mer.

Företag

För företag är det viktigt med en organiserad omgivning. Förlorad tid på att inte hitta saker och information - och tid är pengar. Förlorade kunder på grund av dålig återkoppling, kostnader av förseningsavgifter. Förlorade arbetstimmar p.g.a stressrelaterade problem. Har du råd att inte vara organiserad?

Privatpersoner

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av det kan komma ifrån ett
o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att känna att man har mer kontroll på sin tillvaro hjälper mycket. Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!