ORGANISERAD HEMMA

Hitta dina nycklar och betala räkningarna i tid

  
Återerövra dina utrymmen från röra och kaos.
Vi hjälper dig att röja, rensa, organisera och strukturera
både fysiska utrymmen och den digitala världen med mappar, mejl, tidsplanering, etc.

Har du problemområden som skulle kunna användas bättre?
Vill du ha mer utrymme att arbeta på bänkskivan i köket, sluta betala förseningsavgifter på räkningar som blivit felplacerade, få utrymme att faktiskt parkera bilen i garaget, hitta gömda skatter – som de där sommarskorna ….???

Tillsammans kan vi skapa garderobssystem och speciella utrymmen för arbete, hobbies, musik, studier. Vi kan göra om och organisera vardagsrum, hemmakontor och kök. Låt oss fixa tvättstuga, sovrum och badrum. Och vad sägs om att återerövra din plats i garaget, vinden eller källaren?

Organisering är personlig och individuell. Inga två personer har samma organiseringsbehov eller stil. Vi närmar oss varje kund med nya ögon och skapar ett system som passar ditt liv idag. Effektiva och känsliga för din situation, inser vi att det inte finns någon ”one size fits all” -lösning. Det handlar om att återerövra dina utrymmen och hitta en lösning som passar dig och ditt liv just nu.

Och om ditt liv är för upptagen för att hålla jämna steg med ett system eller lära dig nya vanor, kan vi starta ett Abonnemang.


Här är några av de många fördelarna med att organisera:

» Du kommer att spara tid. Eftersom allt har ett hem, hittar du allt omedelbart.

» Du kommer att spara pengar. Du kommer inte längre behöva köpa dubbletter av de saker du inte kan hitta och dina        räkningar och fakturor försvinner inte i mystiskt pappersätande högar.

» Du kommer stressa betydligt mindre - och känna sig säkrare och gladare, efter att ha skapat en miljö som verkligen  
   speglar ditt liv idag, med mindre ”att göra”.  


Förvirrad, ont om tid, vet inte var du skall starta? Då kan vi hjälpa!

Som alltid skräddarsys alla tjänster till de specifika behoven hos våra kunder.

VÅRA ORGANISERINGSTJÄNSTER

DIGITALA KURSER
- ORGANISERINGSAKADEMIN

Är du redo att lära dig hur du rensar, organiserar och förenklar ditt liv och ditt hem? Visste du att organisera är en förmåga? En förmåga ALLA kan lära sig!

ORGANISERAD HEMMA

Återerövra dina utrymmen från röra och kaos! Vi hjälper dig att röja, rensa, organisera och strukturera, så att du kan spara tid och stressa mindre.

DISTANSHJÄLPEN

Känner du att du kan klara av att tackla organisering och inredning på egen hand, tillsammans med en coach och med klara instruktioner? 

EN ORGANISERAD FLYTT
- PRIVATPERSONER

Att flytta är spännande, men kan också vara både en fysiskt och känslomässigt utmattande upplevelse.
Vi hjälper dig.

ORGANISERAD PÅ ARBETSPLATSEN

Vare sig du är egenföretagare, eller har hundratals anställda, så är det viktigt med en organiserad omgivning.
Tid är pengar!

EN ORGANISERAD FLYTT
- FÖRETAG

En välplanerad flytt skall sätta så lite belastning som möjligt på företaget och medarbetarna.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

"Dear Linda, I cannot thank you enough for the four hours you spent with my on my home. I am excited to put the finishing touches on the master bedroom and bath. For me the best part of the time was spent on the office that I hated spending time in. I have realized that the amount of furniture in that office was a huge factor as to why. I am enjoying my view out the window too! It is amazing how attached you get to things but that attachment is removed when someone else is doing the removing. I really appreciate you getting in there and getting the job done. All the ideas you gave me are things that cost me very little and some were free. Your re-arranging services in the end will have saved me time and money while bringing me much joy to my days. Thanks again and I look forward to picking out the wallpaper! "

Danette Scales
Portland, Oregon, USA

"Linda gick med finkänslighet och takt, men också med energi och beslutsamhet igenom mitt hem, rum efter rum. Vi tog en del i taget, över flera månader och hon lät mig besluta i den takt jag behövde, vilka saker jag skulle göra mig av med. Dessutom kunde hon även hjälpa mig med flera av mina inrednings-huvudvärker. Det blev så fint! Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde detta tidigare... Det är som att ha ett helt nytt hem! Jag är mindre stressad, jag hittar faktiskt det jag letar efter och kan genuint säga att jag är en gladare människa efter den här upplevelsen. Plus att jag fick RUT-avdrag på större delen av kostnaden!"

Laila Gustavson
Pensionerad lärare, Malmö

"Jag träffade Linda Gemal på Malmömässan 2018. Sen dess har jag prenumererat på hennes tjänster. Jag är fotograf och driver företag. Har haft en sån röra på alla mitt digitala arkiv. Linda har hjälpt mig gå till grunden med problemen och gjort mitt dagliga abete så mycket lättare. Nu kan jag hitta bilder snabbt istället för att leta flera timmar. Jag märker dessutom bilderna rätt från början. Utöver arkivet så hjälper Linda mig med att ta mitt företag framåt. Hålla mig till mina mål. Lite som en coach . Så glad att jag tog tag i detta och bokade Linda."

Jenny Brandt Grönberg
Fotograf

"Jag vet inte varför jag var så rädd för att ta in en specialist att hjälpa mig med mitt röriga hem och kontor… men det kan vara lite jobbigt att släppa in en främling och låta dem börja rota i ens saker. När vi väl satte igång, försvann all tveksamhet och jag blev helt ”röjgalen” :). Nu är planen att Linda skall komma en gång i kvartalet för att hjälpa mig ”stanna på banan”. Rekommenderat!"

Rolf Karlsson
IT-konsult, Trelleborg

"Hej! Ville bara tacka dig än en gång för hjälp med vår flytt. Att ha någon som kan peka ut vad som är onödigt eller nödvändigt att flytta med, som organiserar lådor och möbler på ett sätt som gör att alla vet vad som skall var och sen kan planera både inredning och organisering av nya stället – ovärderligt!"

Calle Svensson
VD, Marknadsföringsfirma, Lund

"Vem trodde att jag skulle kunna få en sån här hjälp på distans!? Jag har inte hittat många ordningskonsulter och definitivt inte i närheten av där jag bor och arbetar, så detta är perfekt. Allt jag behöver är en datorn, lite öppet sinne och viljan att faktiskt göra själva jobbet själv. Och det var egentligen inte där skon klämde från början heller, det var mer att jag inte visste var jag skulle börja. Eller hur jag skulle kunna sätta upp ett bra system som fungerade för mig. Och som såg snyggt ut också! 🙂 Tack för all hjälpen, vi hörs om ett par veckor igen!"

Sanne Pettersson
Luleå

Topprankade Kurser

Få tillgång till fantastiska, djupgående kurser, inklusive steg-för-steg-instruktioner, timmar av video, tillgång till personlig hjälp och mycket mer.

Företag

För företag är det viktigt med en organiserad omgivning. Förlorad tid på att inte hitta saker och information - och tid är pengar. Förlorade kunder på grund av dålig återkoppling, kostnader av förseningsavgifter. Förlorade arbetstimmar p.g.a stressrelaterade problem. Har du råd att inte vara organiserad?

Privatpersoner

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av det kan komma ifrån ett
o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att känna att man har mer kontroll på sin tillvaro hjälper mycket. Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!