KURS FÖR EGENFÖRETAGARE

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat arbetsliv

Kursen för dig som är anställd –  hos dig själv.  
Egenföretagare bär ofta många hattar. Ordning och struktur faller 
ofta långt ner på listan, även om det är något av det viktigaste du kan 
göra för dig själv och ditt företag.

Kämpar du med att följa dina mål, att komma i tid till möten, att hitta rätt bland de 3472 mejlen och utspridda mapparna, att återkomma till kunder i tid för att det inte stod i kalendern? Har du pappershögar, men ingen bra förvaringsteknik? Letar du efter nycklarna varje morgon...?

Detta är en kurs för er, Egenföretagare, som förstår att genom ordning sparar ni tid, ni sparar pengar och minimerar stress, men vet inte riktigt hur det skall gå till.

Upplägget varierar - vi träffas flera gånger i mindre grupper, antingen digitalt eller fysiskt. Ni kommer att lära er hur ni kan strukturera och organisera era mejl och mappar, hur ni bäst använder er av kalendrar och att-göra-listor och mycket mer. Men ni kommer också att kunna berätta om era individuella utmaningar, diskutera inom gruppen och säkerligen komma fram till ännu fler smarta idéer!

Kontakta oss för mer information!

VÅRA KURSER & FÖRELÄSNIGAR

DIGITALA ORGANISERINGSKURSER

 Kurser för att hjälpa dig att mer skapa ordning och reda i ditt hem och i ditt liv.

Vi hjälper dig att spara tid, att spara pengar och framförallt – att minimera stressen i ditt liv!

FÖRELÄSNINGAR FÖR FÖRETAG

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat liv i företaget.

För medarbetare, chefsgrupper, eller hur du vill kombinera.

FÖRELÄSNINGAR FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRENINGAR

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat liv i hemmet.

För privatpersoner, klubbar och föreningar.

ÖPPNA FÖRELÄSNINGAR

Live föreläsningar för alla som vill komma. Ibland på plats, ibland online.

Se vad som är aktuellt just nu!

ORDNING - OCH STRUKTURKURS FÖR EGENFÖRETAGARE

Kursen för dig som är anställd –   hos dig själv.  Gör dig själv och ditt företag en tjänst - prioritera ordning och struktur!

FÖRELÄSNINGAR
FÖR FÖRETAG

Inspiration och användbara verktyg för ett organiserat liv i företaget. För medarbetare, chefsgrupper, eller hur du vill kombinera.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

"Jag kan verkligen rekommendera Ordningskonsultens nya ben - "Organiseringsakademin". På ett enkelt och lättfattligt sätt visar och berättar Linda om hur hon tänker. Det känns både trevligt och bekvämt att lyssna på henne och förstå. Med hjälp av 16/16 får du korta föreläsningar och sedan kan du strukturerat ta tag i varje område för sig, istället för att börja på allt på samma gång - och så orkar du inte göra klart och ger upp. För mig är det jättebra att se att ordning växer fram fast att jag inte gör allt på en gång. Till detta finns jättebra planeringsblad mm. Jag verkligen älskar Lindas konstruktiva kurs! Tveka inte, du kommer inte att ångra dig!"

Marianne Mårtensson
Professionell coach, Rehabkoordinator & Certifierad handledare i Sorgbearbetning

"En komplett handledning som jag kan göra i min egen takt och som verkligen börjar få hemmet till att andas mer rymd, energi och kreativitet. Så skönt att gå in i ett sovrum som känns lugnt och harmoniskt och som inte har massa prylar som inte skulle ha varit där. Så peppad att strax dra igång med köket och de där lådorna - ni vet där vi samlar på oss så himla mycket skräp. Nu ska det snart också bli betydligt mer organiserat i dessa också. Gillar Organiseringsakademins och Lindas personliga och roliga videos och med upplägget 16/16 så känns det inte övermäktigt."

Marie Wetterstrand
Certifierad coach och mentor för ledare och företagare

Tack för en kanonkurs! Som egenföretagare sitter man ofta i sin egen lilla kub och försöker göra allting själv. Jag hade länge stressat över hur dålig koll jag hade på mina mejl, mina digitala dokument, mina papper, fakturor, kommunikation.... ja alltihop. Efter din kurs förstår jag inte hur jag kunde leva med det egentligen. Att ha ordning på sin tid och sina saker, både digitalt och "grejer", gör verkligen en enorm skillnad. Det har bara gått en månad, men jag kan redan se resultaten i fler och framförallt nöjdare kunder. Och min stressnivå är så, så mycket lägre. Tack igen, låt mig veta om du kommer att ha en uppföljarkurs!

Peter Kallum
PR-konsult, Lund

"Tack för en jätteinspirerande och peppande föreläsning i morse här i Helsingborg! Skall sätta i gång o rensa både hemma o på jobb, behövs verkligen!"

Susanne F.
Helsingborg Stad

Topprankade Kurser

Få tillgång till fantastiska, djupgående kurser, inklusive steg-för-steg-instruktioner, timmar av video, tillgång till personlig hjälp och mycket mer.

Företag

För företag är det viktigt med en organiserad omgivning. Förlorad tid på att inte hitta saker och information - och tid är pengar. Förlorade kunder på grund av dålig återkoppling, kostnader av förseningsavgifter. Förlorade arbetstimmar p.g.a stressrelaterade problem. Har du råd att inte vara organiserad?

Privatpersoner

Idag är det stora samtalsämnet psykisk ohälsa och stress. Mycket av det kan komma ifrån ett
o-organiserat och obalanserat arbets- och hemmaliv. Att känna att man har mer kontroll på sin tillvaro hjälper mycket. Sen är det aldrig fel att det ser lite snyggt ut samtidigt, det mår ingen dåligt av!